Мъжки дънкови ризи

Брой продукти: 14
Размери
Цвят
Марка
Материал
Мотив
Модел
Вид продукт

Дейвид Бекъм, Боб Марли, Пол Нюман – какво общо имат всички тези легенди? Страхотната дънкова риза, в която са влюбени. Ето, правилният избор не само ще ви накара да изглеждате готини, красиви и  уверени, но също така ще реши практически всяка дилема, свързана с гардероба, пред  която можете да се сблъскате.

Видове мъжки дънкови ризи

Дънковите ризи обикновено могат да бъдат разделени на два вида: уестърн и шамбре. И тук вече започва едно объркване, от което обаче бързо ще ви измъкнем. Уестърн ризата е деним, първоначално изработена от 100 процента памук, но тъй като с времето се разтяга, в състава ѝ влизат и други материи. Шамбре  пък е изцяло "подвързано" в платнена тъкан, така че е съставено само от две прежди, което му придава по-мек вид.“

Виж също:

В ежедневен план това означава, че по-дебелите западни стилове пасват най-добре като част от небрежен външен вид, докато по-меките ризи от шамбре са идеални за носене под блейзъра в елегантен ежедневен офис стил. Независимо дали говорим за мъжки дънкови ризи с дълъг ръкав или всякакви техни разновидности, добре е да знаем, че не е правилно да се насочваме към прекалено вталени модели. Свободата на движение е от първостепенно значение.

С какво да носите мъжки дънкови ризи?

Правите модели мъжки дънкови ризи са идеални под втален пуловер, създаващ по-изчистен силует. Нормалната кройка с малко повече пространство, от друга страна, е идеална за хвърляне върху тениска или дори лек трикотаж. Носенето на лек деним и риза от шамбре под неструктуриран блейзър е ход направо от книгата за мъжко облекло. Класическите модели с два предни джоба с капаци, толкова познати от киното се допълват съвсем естествено с дънков панталон. Но ще се изненадате и колко добре си пасват със спортни модели в черно, нейви блу или тъмно сиво.

Дънковата риза може да бъде подходяща за всякакъв вид  събития и може перфектно да преодолее разделението между елегантен и ежедневен стил, стига да се носи правилно.

Как да поръчам мъжка дънкова риза от Bolf?

Можете да поръчате своя модел само с няколко клика от bolf.bg. Разнообразието от мъжки дънкови ризи с къс ръкав и много разновидности на класическите модели са гаранция, че вашата нова риза е при нас.

 

pixel