Мъжки пуловери без ръкави

Брой продукти: 3
Размери
Цвят
Марка
Материал

Понякога якето изглежда твърде елегантно за определен повод, докато суичърът е в твърде спортен стил. В такива ситуации пуловер без ръкави е идеалното решение - съчетавайки различните модели с подходящите аксесоари, ще спечелите много интересни визии за почти всеки повод. Въпреки че тази дреха най-често се свързва с есенно-зимния сезон, има и много памучни пуловери, които ще стоят чудесно в летни и пролетни съчетания.

Видове мъжки пуловери без ръкави

Когато избирате пуловер, е много важно да четете етикетите - определено бихте искали да ви е удобно и да ви служи дълги години. Винаги се опитвайте да изберете модели с естествен състав, съдържащи само малка добавка от синтетични влакна. Естествените продукти са например памук, кашмир или вискоза – те осигуряват добра терморегулация и са много по-издръжливи от синтетичните материи. Избере внимателно и модела – с какъв ръкав ще бъде той, в какви цветове и размери, но и каква е формата на неговото деколте.

Виж също:

С какво да носите елегантни мъжки пуловери без ръкави?

Предлагаме много голям избор от пуловери в различни кройки, десени и цветове, което създава голямо поле за създаване на визии за различни поводи. Плътните и топли варианти са идеални за ежедневни и неофициални ситуации. Много по-универсални са тънките, гладки модели, които ще се съчетаят добре с ризи, сака и удобни дънки. Струва си да изберете модели в неутрални цветове, защото те предлагат най-големи възможности – съчетават се с всички други дрехи, които притежаваме, и са подходящи за по-официални излизания или срещи. Изборът на сив мъжки вълнен пуловер без ръкави например е идеален за социални срещи с приятели, докато гладките тънки варианти, в зависимост от това с какво ги комбинирате, могат да бъдат добър избор както за работа, така и за среща или семейно парти.

Как да поръчам мъжки пуловери без ръкави в магазин Bolf?

Ако търсите мъжки пуловер без ръкави, то в електронния магазин на Bolf ще откриете точния за вас продукт. Можете да филтрирате резултатите от търсенето, като посочите точен цвят и размер – има наличности от S, M, L, XL, XXL, та чак до 3XL. Освен пуловери, ще откриете и жилетки, якета и други модели дрехи. Всички се предлагат с безплатна доставка, ако поръчката ви е над 150 лева. Възползвайте се от преференциалните условия и обновете гардероба си още сега!

 

pixel