За нас

Какво ни отличава?

Специализирани сме основно в продажбата на мъжко и дамско облекло. Разполагаме и с богата гама от уникални добавки и аксесоари, които ще разнообразят всеки стайлинг. Продуктите на нашата марка могат да бъдат намерени в няколко платформи за продажба в Европа: Allegro, Ebay и Amazon.

Защо Bolf?

Вече имаме много награди на наше име. Ние сме Откритие на 2012 г. в категория Мъжка мода. Две години по-късно станахме победител в референдума на Ceneo Trusted Opinions в категорията за мода и аксесоари. През 2018 г. получихме наградата E-Gazele Biznes. През 2021 г. бяхме приветствани от opineo.pl като втория най-интересен и най-бързо развиващ се онлайн магазин в Полша! Нямаше да е възможно без вас, без хилядите доволни клиенти!

И всичко това благодарение на страстта!

Модата е нашата страст, ние постоянно следим най-новите световни тенденции за вас. Ние предлагаме на нашите клиенти облекла с уникален характер и интересен стил, от casual и smart casual мода, през streetwear и спортни стилове, до класическа елегантност. Ежедневно доказваме, че актуалността върви ръка за ръка с достъпни цени. През тези 12 години ние усъвършенствахме нашите услуги до максимум, благодарение на което можем с чиста съвест да ви предложим най-добрите продукти на най-добри цени!

pixel