За нас

Марка Bolf.bg това е преди всичко Вие! Това са хиляди доволни клиенти в България и Европа през последните десет години. Ние сме специализирани в продажбата на мъжки и дамски облекла уникални и оригинални допълнения и аксесоари. В нашия магазин има повече от 8000 стоки! Марката BOLF от няколко години се радва на голям успех сред клиентите не само в България, но вече и в десет страни в Европа.

Bolf.bg ползва се с огромно доверие на своите клиенти. В продължение на 10 години упорита работа сме подобрили нашите услуги до максимум, така че с чиста съвест можем да Ви предложим продукти на отлична цена. Ние слушаме вашите съвети и желания повече от десетилетие, затова знаем какво ви харесва, какво носите, какво ви връща при нас и какви стоки очаквате. Ето защо, освен Мъжко облекло, ние ви предлагаме и нарастваща гама от женски продукти.

Модата е нашата страст, ние непрекъснато следваме най-новите световни тенденции. Ние предлагаме на нашите клиенти дрехи в един уникален и интересен стил, от ежедневието и smart casual мода до streetwear и sportswear до класическа елегантност. Всеки ден доказваме, че времето върви ръка за ръка с достъпни за всички цени. Нашето мото е Bolf. Дейли. Даринг. Предлагаме Ви модерна, смела мода за модерни и страстни мъже и жени.

Имаме много награди. Марка Bolf и онлайн магазин Bolf.bg те бяха отличени, наред с други неща, от Лавъра на Клиента и от откриването на 2012 г.в категорията мъжка мода. Следвайки интересите на нашите клиенти, ние се опитваме да подкрепяме важни за тях инициативи и събития. Ние сме спонсори на различни спортни събития и подобни инициативи. Доверието и интересът към нашата марка са приоритет за нас, така че ние особено се грижим да гарантираме, че нашите клиенти са доволни от покупките, които сме направили. Благодарим ви за оказаното ни доверие и се наслаждавайте на пазаруването.

Екипът на Bolf.bg

pixel