bolf.bgbolf.bgbolf.bg

За нас

В продължение на много години Bolf.bg предлага мъжко облекло и се развива динамично в съответствие със стандартите за електронна търговия.

Натрупаните години опит в електронната търговия и продажбите от разстояние ни дават убеждение, че ще изпълним очаквания ти.

Нашата цел е да следим последните световни тенденции в модата и да предоставяме на клиентите си дрехи с уникален характер и интересен стил, но на достъпни цени. Плод на нашата работа и успехи е създаването на собствена марка мъжки облекла BOLF, която се срещна с голямо признание и интерес.

Стараем се да предлагаме най-висок стандарт на обслужване, персонализиран контакт и непрекъснато се променяме за нашите клиенти.

Нашият екип се състои от обучени консултанти и служители, които почти 24 часа в денонощието се грижат за навременното изпълнение на поръчките, професионалния контакт, ефективното извършване на рекламациите и замените, за маркетинга, както и за имиджа и графичния дизайн на магазина.

Знаем колко важна е достверността на марката, затова полагаме особена грижа да сте доволни от покупките си. Благодарим за доверието.


Екипът на Bolf.bg

pixel