Мъжки ризи

Брой продукти: 504
Ризи с дълъг ръкав бели Ризи с дълъг ръкав неонови Ризи с дълъг ръкав портокалови Ризи с дълъг ръкав цветниРизи с къс ръкав бели Ризи с къс ръкав кафявиРизи с къс ръкав черни Ризи с къс ръкав червени Ризи с къс ръкав лилави Ризи с къс ръкав неонови Ризи с къс ръкав портокалови Ризи с къс ръкав розови Ризи с къс ръкав цветниРизи с къс ръкав жълти Официални ризи неоновиРизи елегантни жълти Ризи дънкови кафяви Ризи дънкови черни Ризи дънкови червени Ризи дънкови лилави Ризи дънкови неонови Ризи дънкови портокалови Ризи дънкови розови Ризи дънкови цветниРизи дънкови зелени Ризи дънкови жълтиРизи бархетни бели Ризи бархетни кафяви Ризи бархетни черни Ризи бархетни червени Ризи бархетни лилави Ризи бархетни неонови Ризи бархетни сини Ризи бархетни портокалови Ризи бархетни розови Ризи бархетни сиви Ризи бархетни цветниРизи бархетни зелени Ризи бархетни жълти Ризи без принт неонови Ризи без принт цветниРизи с шарки кафяви Ризи с принт виолетовиРизи с шарки неоновиРизи с шарки портокаловиРизи с шарки цветниРизи с шарки зелениКафяви ризи карираниЧерни ризи карираниЧервени карирани ризиЛилави ризи карираниНеонови ризи карираниПортокалови ризи карираниРозови ризи карираниЦветни ризи карираниЖълти ризи карираниБели ризи на раетаЧервени ризи на раетаЛилави ризи на раетаНеонови ризи на раетаПортокалови ризи на раетаРозови ризи на раетаЦветни ризи на раетаЖълти ризи на раетаРизи с висока яка бели Ризи с висока яка кафяви Ризи с висока яка червени Ризи с висока яка лилави Ризи с висока яка неонови Ризи с висока яка портокалови Ризи с висока яка розови Ризи с висока яка цветниРизи с висока яка зелени Ризи с висока яка жълти
Размери
  • 1-Ubrania
Цвят
Цена
Оферта
Материал
Мотив
Модел
Вид продукт

Пролетта е почти тук и е от особено голямо значение за всички нас да изберем правилните дрехи за сезона. Както при жените, така и при мъжете се забелязват някои основни тенденции в стиловете. Най-големи промени виждаме по отношение на избора на мъжка риза. Ето защо днес решихме да поговорим именно за това – как да изберете точния за вас модел. Да започваме!

Видове мъжки ризи, налични в нашата оферта - намерете нещо за себе си

На първо място е добре да се ориентирате откъде точно искате да пазарувате. В онлайн магазина на Bolf.bg можете да откриете огромно разнообразие от модели, цветове и размери дрехи, подходящи за всеки мъж. След като влезете в него, можете да си осигурите достъп само до ризи със съответен размер и цвят, благодарение на бутона „Сортирай“. Различните категории ще ви осигурят достъп до качествени мъжки ризи, например с къс или дълъг ръкав, официални или спортни модели. След това може да добавите избраните от вас ризи в количката и да се възползвате от безплатна доставка. На последно място ви даваме и следния съвет – абонирайте се за всички техни нови оферти за дрехи, които можете да получавате на имейла си. Така ще бъдете сигурни, че след като натиснете бутона „Затвори“, вие ще продължите да получавате информация за най-новите тенденции в света на модата.

Виж също:

Ежедневни мъжки ризи - с какво да ги нося?

Избирайки мъжки ризи, трябва да бъдете сигурни, че те могат да бъдат подходящи за всяка една ваша визия. Така например можете да заложите на класическата мъжка бяла риза, ако сте решили да облечете черен костюм. Винаги се стремете към добър контраст, ако искате визията ви да бъде забелязана. Ето защо белият цвят не е подходящ за бял костюм, поради което ви препоръчваме да изберете черна риза. В случай, че сте решили да заложите на по-неангажираща визия, то тогава можете да прибегнете към актуалните спортни ризи. Сред тях можете да откриете мъжки ризи с дълъг ръкав, които да облечете в по-студените дни, или такива с къс ръкав – за предстоящите летни моменти.

Как да намеря най-добрата мъжка риза с къси ръкави в гамата на Bolf?

Без значение дали говорим за мъжки спортни ризи, такива с дълъг или пък с къс ръкав, най-важното е те да бъдат в подходящ размер. В онлайн магазина на bolf.bg можете да откриете модели, които са включително с размери XXL, 3XL, та дори и 4XL. В случай, че избирате мъжката спортна риза за подарък, а мъжът е със средностатистически параметри, то тогава заложете на универсалния 2XL размер. Изберете и подходящ цвят, който мислите, че ще му отива. Така ще бъдете сигурни в успеха на своя подарък.
Изборът на риза за мъже може да се окаже сложна задача, особено ако търсите модел за човек, който не ви е чак толкова близък. В последните месеци тенденциите около всички мъжки артикули се въртят около спортното облекло и визия. Ето защо и всички спортно-елегантни ризи се харесват толкова много от по-голяма част от мъжете! От вас остава единствено да влезете в платформата Bolf.bg и да напазарувате безпроблемно. Освежете гардероба си още сега и се впуснете в пролетното приключение на модната индустрия.

pixel