Мъжки ризи

Брой продукти: 716
Ризи с къс ръкав бял Ризи с къс ръкав кафявиРизи с къс ръкав черен Ризи с къс ръкав червен Ризи с къс ръкав лилав Ризи с къс ръкав тъмно синьо Ризи с къс ръкав синиРизи с къс ръкав портокалов Ризи с къс ръкав розов Ризи с къс ръкав сив Ризи с къс ръкав зелен Ризи с дълъг ръкав бял Ризи с дълъг ръкав кафявиРизи с дълъг ръкав черен Ризи с дълъг ръкав червен Ризи с дълъг ръкав лилав Ризи с дълъг ръкав тъмно синьо Ризи с дълъг ръкав син Ризи с дълъг ръкав портокалов Ризи с дълъг ръкав розов Ризи с дълъг ръкав сив Ризи с дълъг ръкав зелен Ризи с дълъг ръкав жълт Ризи без принт бял Ризи без принт кафяви Ризи без принт черен Ризи без принт червен Ризи без принт лилав Ризи без принт тъмно синьо Ризи без принт син Ризи без принт портокалов Ризи без принт розов Ризи без принт сив Ризи без принт зелен Ризи без принт жълт Ризи елегантни бял Ризи елегантни кафяви Ризи елегантни черенРизи елегантни червенРизи елегантни лилав Ризи елегантни тъмно синьо Ризи елегантни син Ризи елегантни портокалов Ризи елегантни розов Ризи елегантни сив Ризи елегантни зелен Ризи виши кафяви Ризи виши черен Ризи виши червен Ризи виши тъмно синьо Ризи виши син Брокерки бял Брокерки черен Брокерки тъмно синьо Брокерки син Брокерки сив Ризи бархетни черен Ризи бархетни червен Ризи бархетни тъмно синьо Ризи бархетни син Ризи дънкови бял Ризи дънкови черен Ризи дънкови тъмно синьо Ризи дънкови син Ризи дънкови сив Ризи с шарки бял Ризи с шарки кафяви Ризи с шарки черен Ризи с шарки червенРизи с шарки тъмно синьо Ризи с шарки СинРизи с шарки РозовРизи с шарки CивРизи с шарки ЗеленРизи с принт жълтиБял Ризи карираниКафяви Ризи карираниЧерен Ризи карираниЧервени карирани ризиТъмно синьо Ризи карираниСини карирани ризиРозов Ризи карираниCив Ризи карираниЗелени карирани ризиЖълт Ризи карираниКафяви Ризи на раетаЧерен Ризи на раетаЧервен Ризи на раетаЛилав Ризи на раетаТъмно синьо Ризи на раетаСин Ризи на раетаРозов Ризи на раетаCив Ризи на раетаЗелен Ризи на раетаЖълт Ризи на раетаРизи спортни БялРизи спортни КафявиРизи спортни ЧеренРизи спортни ЧервенРизи спортни лилавРизи спортни тъмно синьоРизи спортни синРизи спортни сив Ризи спортни зелен Ризи спортни жълт Ризи с висока яка черен Ризи с висока яка тъмно синьо Ризи с висока яка син Ризи с висока яка розов Ризи с висока яка сив Ризи на точки розов Ризи на точки жълт

Ризата – задължителен елемент на мъжкия гардероб

Ризата в мъжкия гардероб е това, което е роклята в женския гардероб и би трябвало да я има поне в един брой. Но поради многообразието на моделите и универсалността на ризите, си струва да имаме повече от една. Ризите с къси ръкави са подходящи за ежедневна употреба, за през пролетта и лятото. Есенно-зимният им вариант са ризите с дълги ръкави. Ако са едноцветни и в светъл, приглушен цвят, са подходящи за не една официална стилизация. Противно на общоприетото мнение, не е задължително ризите да се носят само с дълги класически чино-панталони, с дънки и с костюм, но могат да се комбинират и с летни къси панталони. Стига да изберем модел с къси ръкави или да навием дългите ръкави, за да изглеждаме модно и в същото време да се чувстваме комфортно.

Качество и дизайн
Едноцветни или шарени ризи? Фланелени или дънкови? Карирани или на райета? С контрастна яка или каре виши? Изборът е изключително широк, но независимо от вида на ризата, трябва да се обърне внимание на изработката на завършителните детайли и качеството на използваните материали. За да се чувстваме комфортно, можем да избираме материи подходящи за температурата навън, затова дънковите и фланелени ризи е по-добре да запазим за по-студените дни. Ризите трябва да се шият основно от памук, за да са меки и проветриви. Но едно малко смесване, например с полиестер, прави дрехите да стоят по-добре, по-малко да се мачкат и да запазят чудесния си вид дори след много пранета. Трябва да заложим както на качеството, така и на дизайна. Модни са тези ризи, които са шарени, с мотиви, с щампа, с принт, на дребни точки или на едро каре. От друга страна, вечните и ултра-елегантни модели са едноцветни и в приглушени цветове. Чудесна алтернатива както за класическите, така и за ежедневните ризи са ризите с контрастна яка, които съчетават изисканата елегантност с нотка модерен дизайн.

pixel