Мъжки ризи

Брой продукти: 645
Ризи с къс ръкав бели Ризи с къс ръкав кафявиРизи с къс ръкав черни Ризи с къс ръкав червени Ризи с къс ръкав лилави Ризи с къс ръкав тъмносини Ризи с къс ръкав неонови Ризи с къс ръкав синиРизи с къс ръкав портокалови Ризи с къс ръкав розови Ризи с къс ръкав сиви Ризи с къс ръкав цветниРизи с къс ръкав зелени Ризи с къс ръкав жълти Ризи с дълъг ръкав бели Ризи с дълъг ръкав кафявиРизи с дълъг ръкав черни Ризи с дълъг ръкав червени Ризи с дълъг ръкав лилави Ризи с дълъг ръкав тъмносини Ризи с дълъг ръкав неонови Ризи с дълъг ръкав сини Ризи с дълъг ръкав портокалови Ризи с дълъг ръкав розови Ризи с дълъг ръкав сиви Ризи с дълъг ръкав цветниРизи с дълъг ръкав зелени Ризи с дълъг ръкав жълти Ризи без принт бели Ризи без принт кафяви Ризи без принт черни Ризи без принт червени Ризи без принт лилави Ризи без принт тъмносини Ризи без принт сини Ризи без принт портокалови Ризи без принт розови Ризи без принт сиви Ризи без принт зелени Ризи без принт жълти Ризи елегантни бели Ризи елегантни кафяви Ризи елегантни черниРизи елегантни червениРизи елегантни лилави Ризи елегантни тъмносини Ризи елегантни сини Ризи елегантни портокалови Ризи елегантни розови Ризи елегантни сиви Ризи елегантни зелени Ризи виши червени Ризи виши сини Брокерки черни Брокерки тъмносини Брокерки сини Брокерки сиви Ризи бархетни бели Ризи бархетни кафяви Ризи бархетни черни Ризи бархетни червени Ризи бархетни лилави Ризи бархетни тъмносини Ризи бархетни неонови Ризи бархетни сини Ризи бархетни портокалови Ризи бархетни розови Ризи бархетни сиви Ризи бархетни цветниРизи бархетни зелени Ризи бархетни жълти Ризи дънкови черни Ризи дънкови тъмносини Ризи дънкови сиви Ризи с шарки бели Ризи с шарки черни Ризи с шарки тъмносини Ризи с шарки синиРизи с шарки сивиРизи с принт жълтиБели ризи карираниКафяви ризи карираниЧерни ризи карираниЧервени карирани ризиЛилави ризи карираниТъмносини ризи карираниНеонови ризи карираниСини карирани ризиПортокалови ризи карираниРозови ризи карираниCиви ризи карираниЦветни ризи карираниЗелени карирани ризиЖълти ризи карираниБели ризи на раетаКафяви ризи на раетаЧерни ризи на раетаЧервени ризи на раетаЛилави ризи на раетаТъмносини ризи на раетаНеонови ризи на раетаСини ризи на раетаПортокалови ризи на раетаРозови ризи на раетаCиви ризи на раетаЦветни ризи на раетаЗелени ризи на раетаЖълти ризи на раетаРизи спортни белиРизи спортни кафявиРизи спортни черниРизи спортни червениРизи спортни тъмносиниРизи спортни синиРизи спортни зелени Ризи с висока яка черни Ризи с висока яка тъмносини Ризи с висока яка сини Ризи с висока яка сиви
Размери
  • 1-Ubrania
Цвят
Цена
Оферта
Вид продукт
Джоб

Ризата – задължителен елемент на мъжкия гардероб

Ризата в мъжкия гардероб е това, което е роклята в женския гардероб и би трябвало да я има поне в един брой. Но поради многообразието на моделите и универсалността на ризите, си струва да имаме повече от една. Ризите с къси ръкави са подходящи за ежедневна употреба, за през пролетта и лятото. Есенно-зимният им вариант са ризите с дълги ръкави. Ако са едноцветни и в светъл, приглушен цвят, са подходящи за не една официална стилизация. Противно на общоприетото мнение, не е задължително ризите да се носят само с дълги класически чино-панталони, с дънки и с костюм, но могат да се комбинират и с летни къси панталони. Стига да изберем модел с къси ръкави или да навием дългите ръкави, за да изглеждаме модно и в същото време да се чувстваме комфортно.

Качество и дизайн
Едноцветни или шарени ризи? Фланелени или дънкови? Карирани или на райета? С контрастна яка или каре виши? Изборът е изключително широк, но независимо от вида на ризата, трябва да се обърне внимание на изработката на завършителните детайли и качеството на използваните материали. За да се чувстваме комфортно, можем да избираме материи подходящи за температурата навън, затова дънковите и фланелени ризи е по-добре да запазим за по-студените дни. Ризите трябва да се шият основно от памук, за да са меки и проветриви. Но едно малко смесване, например с полиестер, прави дрехите да стоят по-добре, по-малко да се мачкат и да запазят чудесния си вид дори след много пранета. Трябва да заложим както на качеството, така и на дизайна. Модни са тези ризи, които са шарени, с мотиви, с щампа, с принт, на дребни точки или на едро каре. От друга страна, вечните и ултра-елегантни модели са едноцветни и в приглушени цветове. Чудесна алтернатива както за класическите, така и за ежедневните ризи са ризите с контрастна яка, които съчетават изисканата елегантност с нотка модерен дизайн.

pixel