Цвят и размер на продуктите

ЦВЯТ И РАЗМЕР НА ПРОДУКТИТЕ

Цветове на продуктите

Ние винаги се уверяваме, че снимките на продуктите на Bolf.bg са професионални. Разполагаме със собствено фото студио, което се грижи за качеството на направените снимки. Всеки от тях е създаден с използването на професионална фотографска техника и студийни лампи.

Полагаме всички усилия да гарантираме, че цветовете отразяват най-добре действителния външен вид на продуктите. Ние обаче нямаме влияние върху разликите в цветовете, произтичащи от индивидуалните настройки и калибрирането на цвета на монитора. LCD мониторите често показват много ярки снимки с ярки цветове.

Снимките са собственост на Bolf ООД Ние не даваме съгласие за тяхното използване, копиране и размножаване без наше знание и съгласие.


Размер на продуктите

Нашата оферта включва над 7000 продукта. Всеки производител има различен размер. Моля, не следвайте размера на етикета, а вижте таблицата с размери.

Измерваме продукти плоски, без разтягане, със закопчани копчета или затворен цип. За да съпоставите вашите покупки, ви предлагаме да сравните размерите в таблицата с размерите на вашия любим продукт.

Във всеки модел се измерва по една бройка от всеки размер, поради което може да има разлики в размерите, дадени в таблицата (толеранс +/- 3 см).


pixel