Мъжки шорти

Брой продукти: 51
Размери
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Цвят
Цена
Марка
Оферта
Материал
Мотив
Модел

Лятото е време за почивки, за сваляне на излишните катове дрехи и за онази небрежна елегантност, която дават кецовете, къси панталони и един тишърт. Летният стил на обличане се отличава с изключителна практичност и стремеж да изглеждаме добре без много усилия. 

Мъжки къси панталони- ежедневни панталони, перфектни за всеки повод

Горещото време предполага просто решение за ежедневния дрескод -  панталон и риза. И не е никак чудно, че този панталон е малко над коляното. Ако не робувате на прекалените стереотипи, ще видите много от градските мъже, избрали именно късите летни панталони за част от своя гардероб. В това няма нищо учудващо: освен, че позволяват да се движите по-свободно през горещите часове на деня, те могат да изглеждат стилно и да поддържат елегантността на фигурата ви, в случай че не сте прекалявали системно със зимните празници.

Виж също:

Независимо дали ви предстои някакъв по-сериозен повод или просто офисната политика позволява небрежен отпускарски стил, късите панталони са чудесно решение. Разбира се, тук отново трябва да търсим най-успешните комбинации с риза или тениска, както и с летни обувки или сандали

Как да носим и стилизираме мъжки къси панталони?

Този въпрос всъщност има лесен отговор- спазвайте модните правила, все едно говорим за дълги панталони. Комбинирането с риза автоматично създава тоалет, подходящ за срещи с приятели сред работа или разходка в града. По-независимите господа не се колебаят и да използват това съчетание за ходене в офиса. Ако условията са подходящи за това, съвсем естествено. Памучните къси панталони са може би най-нормалният избор за мнозина, изнемогващи от температурите. Решите ли да обелчете своята любима фланелка с къс ръкав, веднага ще създадете онова цялостно усещане за лято и ваканция, което ни караа да мечтаем за коктейли с чадърчета или бири на морския бряг.

Какви мъжки къси панталони си струва да изберете и поръчате от нашия магазин?

Избирайте според нуждите и предпочитанията си, на bolf.bg ви очакват десетки предложения за висококачествени мъжки къси панталони. Поръчката става само за минути, изберете своя модел и се пригответе за летните емоции.

 

pixel