Мъжки ризи с къс ръкав

Брой продукти: 85
Размери
  • 1-Ubrania
Цвят
Цена
Марка
Оферта
Материал
Мотив
Модел
Вид продукт
  • 1
  • от
  • 2

Мъжките ризи с къс ръкав са сред най-предпочитаните компоненти на облеклото и в това няма нищо чудно - те са класическа част от вашия стил. Независимо дали избирате елегантна мъжка риза с къс ръкав или ще се насочите към по-неформалните предложения, вие ще изглеждате достатъчно представително за всякакви поводи. Много компании приемат за част от работното облекло официални мъжки ризи с къс ръкав. Дали да се носят с вратовръзка или не, разбира се е повод за много дискусии. Факт е, че с дънки или с панталон, ще изглеждате представително. Естествено, корпоративните цветове като синьо, сиво или бяло са най-често срещани.

На другия полюс са шарените ризи, които са в пъстри цветове или принтове, създаващи настроение. Могат да са с един или два джоба, преобладават моделите с класическа яка.

Виж също:

Популярните цветове и този сезон са розово, ярко синьо, лилаво, червено и неоново. Затова се погрежете в гардероба ви да има предложения в тези нюанси

С какво да носите мъжки ризи с къс ръкав - модерни стилове

И традицията, и модата повелява мъжката риза с къс ръкав да се носи с панталон. Вариант са дънките или панталони с дължина около коляното. Като цяло това е облекло за летните месеци не се препоръчва комбинирането със сако или жилетка. Моделите са достатъчно елегантни, за да бъдат предпочитани от привърженици на различни стилове.

Летни обувки като мокасини, сандали или кожени чехли са финалният щрих, с който ще привличате вниманието.

Как да поръчам мъжки ризи с къс ръкав от Bolf?

Можете да поръчате спортни мъжки ризи с къс ръкав или модерни мъжки ризи с къс ръкав от сайта ни. Моделите са подбрани така, че да са възможност за господа с различно телосложение, възраст или стил. Голямото разнообразие от предложения, ще ви помогне да откриете своя модел, независимо от повода. Мъжката риза отдавна вече се е превърнала в израз стила на обличане, не пропускайте да покажете своя. Поръчката е много лесна- само няколко клика са напълно достатъчни.

pixel