Дамски капитонирани якета

Брой продукти: 316
Размери
  • 1-Ubrania
  • Akcesoria
Цвят
Цена
Марка
Оферта
Материал
Мотив
Модел
Вид продукт

Дамските ватирани якета, често са изработени по метода на капитонирането, което представлява шев, служещ за свързването на два или повече материала, в случая с вата, за да се получи един готов продукт. Късото ватирано яке се е превърнало в основа на всеки гардероб, тъй като е универсална горна дреха, която може да носим по време на всеки сезон и почти при всеки повод. Дамското капитонирано яке с качулка е идеалната спортна горна дреха за есенно-зимния сезон, тъй като е непретенциозна и лесно се комбинира, както със спортни облекла, така и с ежедневни тоалети, като чифт дънки и риза, клинове и дори по-спортни поли и рокли. Дългото ватирано дамско яке е идеалният избор за студените зимни дни, тъй като освен че е топло и предпазва от студа, издължава силуета.

Как да стилизираме дамските палта и какво да носим с тях

Дамското палто или капитонирано яке е дрехата, която носим може би най-дълго време през есента и зимата. За да разнообразите ежедневната си визия, комбинирайте своето палто или дълго или късо капитонирано яке с различни аксесоари като шалове и шапки, които ще придадат на цялостното ви облекло един по-различен оттенък.

Виж също:

Изберете XXL шал и пасваща шапка и ръкавици и ги комбинирайте със своето късо или дълго палто. Късото ватирано яке, съчетайте с по-спортни зимни аксесоари, като лента и бандана. С дългото капитонирано яки може да носите както по-спортни аксесоари, така и oversize плетени шалове и шапки. В комбинация с подходяща чанта и разнообразни аксесоари, вашето зимно или пролетно яке ще изглежда съвсем различно всеки ден.

Какво да имате предвид при избора на ватирано дамско яке в магазин Bolf?

Когато избирате дамско капитонирано яки, първо трябва да се съобразите със сезона и случая, при която ще го носите. Изберете по-дебели якета с качулка за по-студено време и по-леки за междинните сезони. В онлайн магазина на Bolf ще намерите подбрана селекция на модни якета от вата в различни категории, които лесно може да селектирате с помощта на различни филтри като цвят, размер, марка, тип и по-този начин лесно и бързо да изберете продуктът, който най-добре пасва на вашите очаквания. Освен това за всички клиенти, сайта автоматично подбира подобни продукти, който пасват на критериите и по-този начин улеснява още повече вашия избор. Модни дамски якета и дрехи за жени и мъже във всички размери може да намерите тук.

Абонирайте се за модния бюлетин на Bolf и ще получавате информация за всички актуални модни тенденции и промоции.

pixel