Дамски капитонирани якета

Брой продукти: 293
Размери
Цвят
Цена
Марка
Оферта
Материал
Мотив
Модел
Вид продукт
  • 1
  • от
  • 5

Дамските ватирани якета, често са изработени по метода на капитонирането, което представлява шев, служещ за свързването на два или повече материала, в случая с вата, за да се получи един готов продукт. Късото ватирано яке се е превърнало в основа на всеки гардероб, тъй като е универсална горна дреха, която може да носим по време на всеки сезон и почти при всеки повод. Дамското капитонирано яке с качулка е идеалната спортна горна дреха за есенно-зимния сезон, тъй като е непретенциозна и лесно се комбинира, както със спортни облекла, така и с ежедневни тоалети, като чифт дънки и риза, клинове и дори по-спортни поли и рокли. Дългото ватирано дамско яке е идеалният избор за студените зимни дни, тъй като освен че е топло и предпазва от студа, издължава силуета.

Как да стилизираме дамските палта и какво да носим с тях

Дамското палто или капитонирано яке е дрехата, която носим може би най-дълго време през есента и зимата. За да разнообразите ежедневната си визия, комбинирайте своето палто или дълго или късо капитонирано яке с различни аксесоари като шалове и шапки, които ще придадат на цялостното ви облекло един по-различен оттенък.

Виж също:

Изберете XXL шал и пасваща шапка и ръкавици и ги комбинирайте със своето късо или дълго палто. Късото ватирано яке, съчетайте с по-спортни зимни аксесоари, като лента и бандана. С дългото капитонирано яки може да носите както по-спортни аксесоари, така и oversize плетени шалове и шапки. В комбинация с подходяща чанта и разнообразни аксесоари, вашето зимно или пролетно яке ще изглежда съвсем различно всеки ден.

Какво да имате предвид при избора на ватирано дамско яке в магазин Bolf?

Когато избирате дамско капитонирано яки, първо трябва да се съобразите със сезона и случая, при която ще го носите. Изберете по-дебели якета с качулка за по-студено време и по-леки за междинните сезони. В онлайн магазина на Bolf ще намерите подбрана селекция на модни якета от вата в различни категории, които лесно може да селектирате с помощта на различни филтри като цвят, размер, марка, тип и по-този начин лесно и бързо да изберете продуктът, който най-добре пасва на вашите очаквания. Освен това за всички клиенти, сайта автоматично подбира подобни продукти, който пасват на критериите и по-този начин улеснява още повече вашия избор. Модни дамски якета и дрехи за жени и мъже във всички размери може да намерите тук.

Абонирайте се за модния бюлетин на Bolf и ще получавате информация за всички актуални модни тенденции и промоции.

pixel