Мъжки спортни елеци

Брой продукти: 154
Размери
  • 1-Ubrania
Цвят
Цена
Марка
Оферта
Материал
Мотив
Модел
Вид продукт

Спортните елеци са част от облеклото на модерния градски мъж.  Те са подходящи за всякакъв сезон поради една много проста причина - могат да се комбинират с различни типове дрехи. Което е обяснение за носенето им върху ризи и блузи, върху тишърт и дори тънки якета. 

Мъжки спортни елеци - видове

Почти всички модели спортни елеци са капитонирани. Това не е просто някакво модно решение, капитонирането e удобство, позволявайки на подплатата да затопля равномерно тялото ви. Всъщност тези елеци  осигуряват повече топлина, отколкото повечето хора предполагат, и дори помагат да поддържате крайниците си топли. Как е възможно? Когато вътрешната телесна температура започне да спада, тялото намалява притока на кръв към крайниците. Като поддържате гърдите и корема си изолирани и топли, притокът на кръв към крайниците остава постоянен, поддържайки по-висока температура. Ето защо често риза с дълъг ръкав с мъжки спортен елек (и подходящите ръкавици, шапки и панталони) са достатъчни, за да ви топлят, дори при ниски температури.

Виж също:

Различните типове имат допълнения като качулки, странични и предни горни джобове, възможни са и варианти в закопчаването. Все пак основните предимства - много по-компактни като размер и тегло са налични при всички. 

С какво да носите мъжки спортни елеци всеки ден?

Вариантите са много - дебели ризи, пуловери и анораци през студените месеци и тишърт през пролетта или ранната есен. Ежедневната мода е съчетание на елегантност, но и практичност. Затова спортни елеци могат да изпълняват чудесно тези две функции. Можете да ходите с тях до залата или стадиона, дори да са част от външните спортни дейност. Не  се колебайте да ги включите и към офисния стил - немалко професии са свързани с работа на открито. Елеците осигуряват свобода на движенията, като в същото време предпазват от прекалено прегряване или изпотяване.

Как да поръчате мъжки спортен елек в магазин Bolf стъпка по стъпка?

Поръчката от bolf.bg е бърза и лесна. Нужно е просто да направите няколко кратки стъпки. Разгледайте и и берете своя модел, натиснете бутон "Добави в кошницата", разгледайте там поръчката си и натиснете "Към касата", можете да поръчате и без регистрация.

 

pixel