Мъжки дънки

Брой продукти: 295
Размери
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Цвят
Цена
Марка
Оферта
Материал
Мотив
Модел
Вид продукт
  • 1
  • от
  • 5

Какъв чифт мъжки дънки да изберете според вашето тяло? Независимо дали редовно пазарувате или просто искате да опитате нов стил, вероятно сте забелязали, че не всички модели ви пасват идеално. Стиловете и кройките се разнообразяват в последните години, което е добре дошло за онези господа, които не се притесняват да разчупят визията си. Мъжкото облекло в наши дни е въпрос на комфорт и визия едновременно, а това с пълна сила важи за любимите ни дънки.

Мъжки дънки - видове

В последните години все по-актуални са slim моделите, които се характеризират с плътно прилягане от ханша до коляното. Те са подобни на вталените дънки, но с повече широчина в крачолите, така че да дават свобода на тялото, когато се движи. Ако търсите елегантен външен вид, това е идеалният тип панталони от деним, с които можете да отидете на работа, на среща с приятели или на семейна разходка в парка.
Вталените дънки за мъже, известни още като skinny дънки, са по-особена категория. Те са скроени така, че да се носят плътно прилепнали по целите крака и ханша. Това ги прави по-удобни за по-слабите мъже и по-високи мъже. Тези панталони се превърнаха в модерни икони на мъжката мода, но определено не са за всеки, особено тези с ниска талия.

Виж също:

Ако търсите по-традиционни дънки, заложете на класическите прави модели със средна височина на талията и голям отвор на крачите. Обикновено тези кройки са особено подходящи за мъже със среден ръст и килограми. Разбира се, дизайнерите комбинират различни елементи от основните модели, за да създават нови и нови форми. Такъв пример са дънките, при които крачолите са свободни около бедрата, като постепенно се стесняват при глезена. Все по-модерни стават и отпуснатите кройки, които осигуряват много свобода на тялото.

Как да съчетаете и носите мъжки дънки?

Дънките са изключително благодатни, когато става въпрос за модни съчетания. Може да ги носите с абсолютно всичко - от небрежна тениска или суитшърт с маратонки до официална риза, сако и кожени боти, например. Тъй като класическите сини, сиви и черни цветове са неутрални, панталоните могат да се комбинират с по-свежи и шарени блузи, ризи и връхни дрехи. За обувките е повече от ясно - дънките обичат и маратонки, и официални обувки и ботуши.
За по-разчупен външен вид заложете на дънки с ефект на избелване, нестандартни джобове и декоративни елементи, като например капси, прорези и пришити кожени вложки. Колкото до материалите, правилото на повечето потребители е да се стремят към продукти с възможно по-високо съдържание на памук. Този деним е по-мек, не е толкова твърд и пасва лесно по извивките на тялото. Именно такива качествени продукти са част от нашия каталог.

Как да поръчам идеално вталени дънки от магазин Bolf?

Ако търсите вталени модели в магазини или сайтове за мъжки дънки, разгледате нашия онлайн каталог. Ще намерите множество предложения в различни цветове и размери, включително и класически черни мъжки дънки. Вижте условията за безплатна доставка и изберете вашите нови и модерни дънки онлайн. Те са само на няколко клика разстояние, а ако панталоните не ви стават, ние предлагаме гъвкави условия за връщане.

pixel