Мъжки елеци

Брой продукти: 100
Капитонирани бели грейкиКапитонирани кафяви грейкиЕлеци капитонирани черниЕлеци капитонирани червени Елеци капитонирани тъмносини Елеци капитонирани сини Елеци капитонирани портокалови Елеци капитонирани сиви Елеци капитонирани зелени Елеци капитонирани жълти Пухени бели грейкиЕлеци пухени кафяви Елеци пухени черниЕлеци пухени червениЕлеци пухени тъмносиниЕлеци пухени синиЕлеци пухени портокаловиЕлеци пухени сивиЕлеци пухени зелениЕлеци пухени жълти Спортни бели тенискиЕлеци спортни кафяви Елеци спортни черни Елеци спортни червени Елеци спортни тъмносиниЕлеци спортни синиЕлеци спортни портокаловиЕлеци спортни сиви Елеци спортни зелени Елеци спортни жълти Елеци с качулка кафяви Елеци с качулка черни Елеци с качулка червени Елеци с качулка тъмносини Елеци с качулка сини Елеци с качулка портокалови Елеци с качулка сиви Елеци с качулка зелени Елеци с качулка жълти
Размери
Цвят
Цена
Оферта
Вид продукт
Джоб

Мъжки елеци

Мъжките елеци все още не са толкова популярен елемент на гардероба като преходното яке, но все повече мъже се убеждават, че мъжките елеци са чудесно допълнение към цялостния аутфит, но в същото време отлично предпазват от изстиване на тялото.

Мъжки елеци: най-подходящи са за есента и пролетта
Доколкото ранната пролет и късната есен са време за по-топли якета, дотолкова през април или септември е обикновено твърде топло за преходно яке и в същото време - твърде студено за пуловер. В тази ситуация, мъжките елеци са перфектни. Важно е също и това, че може да се купи ватиран или пухен мъжки елек, който да се облича и в малко по-студени дни.

Модни мъжки елеци: разнообразие от фасони по избор
Някой би помислил, че мъжкият елек е елемент на гардероба, който не се отличава особено на фона на останалите, а десенът и моделът – независимо от материята, от която е изработен елекът – са повтаряеми и почти еднакви. Оказва се, че можем да купим както мъжки елеци с джобове, така и мъжки спортни елеци или мъжки капитонирани елеци. Ако става въпрос за последните, т.е. капитонираните елеци, до неотдавна бяха свързвани със стандартния мъжки елек – с най-типичната кройка на този елемент на гардероба. Мъжкият капитониран елек в Bolf не е само типичен мъжки елек в ромбове, но също и в тънки ивици, които могат да се харесат на доста мъже.
На феновете на по-вталените и обмислени аутфити могат да допаднат мъжките спортни елеци, които издължават фигурата и чудесно се съчетават с пуловери и суитшърти без шарки и принт. Мъже, които търсят по свободни кройки, със сигурност ще бъдат заинтригувани от мъжкия елек с качулка, който е особено подходящ във ветровити дни.
В Bolf можеш да купиш мъжки елеци за всеки ден, т.е. такива, чиято кройка е проста, а самият мъжки кежуал елек е един от многото елементи на аутфита в този стил. Добре е да се знае, че функцията на мъжкия кежуал елек е да предпазва от вятър и студ, а не да се отличава на фона на останалите части на гардероба. Поради това интересът към този тип елек расте – лесно се съчетава с произволен пуловер или суитшърт без принт и шарки.
В асортимента на Bolf има и такива елеци, чиито големи размери ще зарадват господата, търсещи по-широки части на гардероба без ръкави.

Мъжки елек в зимна версия
Елеците с топла подплата или пух са подходящи за такива дни, в които теоретично може да се облече по-топло преходно яке. Дали обаче мъжкият елек е практична дреха за през зимата? Оказва се, че да – пухените мъжки елеци предпазват от студа дори, когато температурата навън е около нула градуса. Мъжките зимни елеци са в много ситуации по-удобни от якетата – не ограничават движенията, затова са подходящи например за изриване на снега от пътеките, за физическа работа, която не изисква твърде дълго пребиваване навън. Мъжкият пухен елек от Bolf може да бъде купен в различни размери и цветове – любителите на сивото и небесносиньото, както и тези на по-искрящите цветове, ще намерят тук по нещо за себе си.
Магазин Bolf не предлага мъжки елеци 4F, мъжки елеци Nike и мъжки елеци Adidas.

pixel