Мъжки елеци

Брой продукти: 157
Размери
  • 1-Ubrania
Цвят
Цена
Марка
Оферта
Материал
Мотив
Модел
Вид продукт
  • 1
  • от
  • 3

Удобни, меки, топли. Има ли нужда от още причини защо мъжките елеци са толкова популярни. С топла подплата от вата или пух, с непромокаема горна материя и ярки цветове - елеците са перфектната връхна дреха, която да наметнете на гърба си, когато стане по-студено. Грейките отдавна не са яке без ръкави за работа, защото се вписват перфектно в модерния градски стил. Те са универсални, стилни и наистина практични.

Мъжки елеци - видове

Повечето хора смятат мъжките грейки за скучни, тъй като липсват особени вариации в кройката и външния им вид, но всъщност това не отговоря на истината. Днес избирате от мъжки елеци с качулка или без, спортни елеци, капитонирани грейки с втален или свободен силует и различно разпределение на джобовете. Десените и цветовете са още по-разнообразни - от класическото синьо, черно, яркочервено до пастелни цветове или неонови вариации. Гамата включва както едноцветни модели в буквално целия спектър, така и комбинирани модели от няколко цвята.
При материите птичият пух, вълната и поларът са най-използвани за вътрешната част на грейките, докато при външната част най-често се полза промазана водоустойчива материя. Грейките с пух са изключително висококачествени, а шевовете, придържащи пуха да не изпадне, са оформени във всякакви форми - хоризонтални ивици, ромбове, диагонали, квадрати и други.

Виж също:

Ако сте фенове на по-елегантния стил и вталените дрехи, определено разгледайте страхотните мъжки спорни елеци, защото те удължават фигурата. Моделите с качулка също не са за пренебрегване, особено ако прекарвате голяма част от деня навън и не носите чадър в случай на дъжд.

С какво да носите мъжки елеци всеки ден?

С каквото поискате - да, точно толкова просто е. Грейките се комбинират отлично с риза и дънки, със спортно долнище и суитшърт или тениска, с дебел пуловер и панталони в стил “каки” по време на работа. Може да ги носите и под основното си яке в студените зимни дни или като връхна дреха в топлите сезони. И понеже няма правила относно дрехите, същото важи и за обувките. Грейките подхождат на всички видове маратонки и кецове, а дори могат да изглеждат страхотно в комбинация с велурени обувки, платнени мокасини и някои видове боти.
Грейките с пух или вълнена подплата могат да се ползват като преходни якета през пролетта и есента, което е още една причина защо трябва да имате такава дреха в гардероба си. С тях винаги ще изглеждате стилно, независимо от начина ви на живот. Съветът ни е просто да съобразите цветовете - твърде ярките грейки подхождат на по-небрежно облекло, докато едноцветните елеци в студената гама са по-подходящи за спортно-елегантния начин на обличане.

Как да поръчам мъжки елек в магазин Bolf?

В платформата на Bolf сме подбрали множество страхотни модели мъжки елеци, които не само ще ви бъдат удобни, но и ще направят стила ви по-разпознаваем. Грейките са създадени с идеята да пазят тялото от студа и вятъра, като същевременно му осигуряват максимална свобода на движенията, но това далеч не означава, че трябва да изглеждат скучно. Предложенията в нашата колекция покриват всякакви цветове и размери, за да може да отговорим на потребностите на всеки клиент. Затова разгледайте нашите продукти и поръчайте грейката, която няма да искате да сваляте ден след ден.

Виж също:

pixel