Дамски тениски и потници

Брой продукти: 29
Размери
Цвят
Цена
Оферта
Оферта

Дамски блузки

Дамските тениски са култов елемент от дамския гардероб. Някога свързвани само със спортния стил и с уединението на дома, днес са носени дори на срещи и на работа. Много зависи от фасона на тениската. Дамското облекло е изключително разнообразно, а в главите на дизайнерите от цял свят продължават да се появяват нови идеи за дамски тоалети. Сред тениските цари голям изор, понеже моделите се различават по кройка, цвят и десен. Благодарение на това всяка жена, независимо от модните си предпочитания, ще намери тук тениска за себе си, а си струва да имаме поне -найсет интересни мотиви. Това е универсална част от гардероба, която може да се комбинира с различни видове панталони и поли.

В момента доста модни са тениските овърсайз с по-свободна кройка. Могат да са с леко навити ръкавки, така че да се образува малък маншет. За да се добави щипка женственост и да се подчертае стройната фигура, особено с тънка талия, най-добре е такива тениски да се носят, опасани отпред в панталони или в поли с висока талия. Този стил на носене на тениски е най-горещата тенденция от няколко сезона, а комбинирани с класически дънки, създават идеална стилизация за всяка жена.

Дамските тениски могат да бъдат също и плътно прилепнали по тялото, за да се подчертават цялата фигура. Отличителната им черта може да бъде оригинален принт, интересни мотиви и смели цветове. Модно е и комбинирането на различни материали и текстури, напр. дантела с гладка паму1на материя или пришиване на парчета от еко кожа.

Абсолютно задължителни този сезон са дамските блузки в стил бохо - украсени с ресни, волани и флорални мотиви. Трябва да са с по-свободен фасон, а най-големият хит са падащите презрамки. Тези блузки придават изящество и женственост и в същото време са удобни и идеални за по-топлите летни дни.

pixel