Дамски джогъри

Брой продукти: 51
Размери
  • 1-Ubrania
  • Akcesoria
Цвят
Цена
Марка
Материал
Мотив
Модел
Вид продукт
Вид продукт

В нашия онлайн магазина ще откриете голямо разнообразие от най-новите модели дамски джогър панталони с джобове. Можете да избирате между син, тъмно син, розов, червен, зелен, лилав и черен цвят. Този вид дамски панталони се отличават с небрежна елегантност, комфорт и издръжливост.

Едновременно с това джогър панталоните са изключително функционални- притежават два джоба, в които има достатъчно място за съхранение на ключ, карта за пазаруване или гланц за устни. В областта на кръста се пристягат с връзки, което ги прави идеални за всяка фигура. Материята им е лека и това позволява, когато ги носите, винаги да изглеждате страхотно дори и след ден, прекаран в разглеждане на забележителности.

Виж също:

Как да носим и стилизираме дамските анцузи?

Всяка дама е добре в гардероба си да има поне няколко чифта дамски анцузи за лежерните дни. Ако сте любители на сутрешното бягане, ви препоръчваме да си вземете подходящ за тази физическа активност анцуг за джогинг. Обикновено дамите се спират на моно цветове като сиво или черно. Класическа комбинация, която идеално се стилизира със сиви, цветни или черни джогъри, е бял топ или тениска с яка. Към това съчетание препоръчваме да добавите и чифт бели маратонки.

Ако обаче искате погледите на силния пол винаги да се обръщат след вас, можете да изберете по-ярък цвят за Вашия дамски анцуг като например: лилаво, червено, жълто и др. Идеално съчетание тук отново е белият цвят. Ако искате да избягате от класическата комбинация, можете да съчетаете дамски анцуг с тениска или топ в същия цвят, но един- два нюанса по-светел тон.

Дамски джогъри - как да ги поръчате от онлайн магазина на Bolf?

За да поръчате дамски джогъри, е необходимо първо да си направите регистрация. Това става чрез въвеждане на вашите данни- потребителско име, ПИН, електронна поща, град, улица и т.н. За да улесни този процес, електронната платформа позволява да свържете профила си в Bolf с някоя от следните социални медии- Facebook, Google, LinkedIn или Paypal. По този начин посочената по-горе информация ще се попълни автоматично.

Време е да направите своя избор. Хубавото на електронната платформа Bolf е, че можете да сортирате продуктите по цена, цветове, размер и по оферта. Щом изберете желаните от Вас характеристики, можете да пристъпите към финализиране на поръчката. Онлайн магазинът на Bolf дава възможност на своите клиенти да получат пратките си в офис на Спиди или Еконт, или на избран от тях адрес. Ако случайно не сте успели да улучите размера си или не ви допадне избрания от Вас цвят, имате право да върнете продукта в срок от 30 дни.

pixel