Мъжки къси панталони

Брой продукти: 325
Чино шорти синиЧино шорти жълтиКъси дънки белиКъси дънки черниКъси дънки тъмносиниКъси дънки светлосиниКъси дънки сивиШорти белиШорти кафявиШорти черниШорти червениШорти виолетовиШорти тъмносиниШорти неоновиШорти светлосиниШорти оранжевиШорти розовиШорти сивиШорти многоцветниШорти зелениШорти жълтиКъси панталони за фитнес белиКъси панталони за фитнес черниКъси панталони за фитнес червениКъси панталони за фитнес тъмносиниКъси панталони за фитнес светлосинКъси панталони за фитнес сивиКъси панталони за фитнес многоцветниКъси панталони за фитнес зелениКъси панталони за фитнес жълтиШорти камуфлаж сивиШорти камуфлаж зелениШорти с карго джобове белиШорти с карго джобове кафявиШорти с карго джобове черниШорти с карго джобове червениШорти с карго джобове виолетовиШорти с карго джобове тъмносиниШорти с карго джобове неоновиШорти с карго джобове светлосиниШорти с карго джобове оранжевиШорти с карго джобове розовиШорти с карго джобове сивиШорти с карго джобове многоцветниШорти с карго джобове зелениШорти с карго джобове жълтиМъжки плувни шорти черниМъжки плувни шорти червениМъжки плувни шорти тъмносиниМъжки плувни шорти синиМъжки плувни шорти сивиКъси панталони за фитнес черниКъси панталони за фитнес червениКъси панталони за фитнес тъмносиниКъси панталони за фитнес сиви
Размери
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Цвят
Цена
Оферта
Вид продукт

Къси мъжки панталони

Късите панталони са неразделен елемент на мъжкия гардероб през лятото. Незаменими са по време на горещите дни в града и на почивка. Късите панталони са не само удобни, но и практични и биват изненадващо стилни. Един от най-популярните модели е този със спортен характер, ушит от мек, памучен трикотаж. Широкият ластик в талията и допълнителното регулиране с дебели връзки допринасят за комфорта при носене, но и за спортния вид. Интересните и оригинални фасони с апликации могат да са основа на модната в 2019 г. стрийт стилизация. Късите мъжки панталони са подходящи и на почивка, и за среща с приятели, и за излизане до града. С необвързващ характер са и късите панталони от класически деним. От своя страна панталонките от проветрива памучна тъкан в приглушени цветове могат успешно да заместят панталоните с дълги крачоли, осигурявайки термичен конфорт и чудесен външен вид, допълвайки цялостната стилизация с малко шик.

С какво се комбинират къси панталони?
През лятото къси панталони избират и по-млади и по-възрастни мъже. Тази част от гардероба може да се компилира с - едноцветни или шарени – тениски, с модните през 2019 г. тениски с поло яка или с тънки блузки с дълъг ръкав. Чудесно пасват и с ежедневни ризи в пастелни цветове. За да подсилим ефекта на стилизацията, можем небрежно да навием ръкавите – ефектът „уау“ е гарантиран.

pixel