Мъжки къси панталони

Брой продукти: 346
Къси дънки черниКъси дънки тъмносиниКъси дънки светлосиниКъси дънки сивиКъси панталони за фитнес белиКъси панталони за фитнес кафявиКъси панталони за фитнес черниКъси панталони за фитнес червениКъси панталони за фитнес виолетовиКъси панталони за фитнес тъмносиниКъси панталони за фитнес неоновиКъси панталони за фитнес оранжевиКъси панталони за фитнес розовиКъси панталони за фитнес сивиКъси панталони за фитнес зелениШорти с карго джобове белиШорти с карго джобове кафявиШорти с карго джобове черниШорти с карго джобове червениШорти с карго джобове виолетовиШорти с карго джобове тъмносиниШорти с карго джобове неоновиШорти с карго джобове светлосиниШорти с карго джобове оранжевиШорти с карго джобове розовиШорти с карго джобове сивиШорти с карго джобове многоцветниШорти с карго джобове зелениШорти с карго джобове жълтиШорти камуфлаж белиШорти камуфлаж кафявиШорти камуфлаж черниШорти камуфлаж виолетовиШорти камуфлаж неоновиШорти камуфлаж светлосиниШорти камуфлаж оранжевиШорти камуфлаж розовиШорти камуфлаж сивиШорти камуфлаж многоцветниШорти камуфлаж зелениШорти камуфлаж жълтиДруги къси камуфлажни панталониШорти белиШорти кафявиШорти черниШорти червениШорти виолетовиШорти тъмносиниШорти неоновиШорти светлосиниШорти оранжевиШорти розовиШорти сивиШорти многоцветниШорти зелениШорти жълтиЧино шорти синиДруги къси панталони чиноМъжки плувни шорти белиМъжки плувни шорти кафявиМъжки плувни шорти черниМъжки плувни шорти червениМъжки плувни шорти виолетовиМъжки плувни шорти синиМъжки плувни шорти многоцветниМъжки зелени плувни шорти Мъжки жълти плувни шорти
Размери
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Цвят
Цена
Оферта
Материал
Мотив
годни
Вид продукт

Лятото е почти тук, а с него идва и преобразяването на гардероба ни. Безспорно сред най-любимите ни дрехи се нареждат всички мъжки къси панталони, които носят със себе си прохлада и свежест. Как обаче да изберем правилните дрехи за нас? На този въпрос ще се опитаме да отговорим в следващите редове и се надяваме, че информацияте ще бъде полезна за вас.

Видове мъжки шорти

Съществуват много и различни видове къси гащи. Основно ги разделяме спрямо тяхната дължина и размер. Също така голямо значение за нас има и какъв цвят ще изберем. Той трябва да се вписва перфектно в останалата част от гардероба ни, за да нямаме проблем, когато ги съчетаваме с друго облекло или обувки. Друго, на което трябва да обърнем внимание, е и на каква марка ще се спрем. Така например можете да заложите на къси гащи адидас, но можете да се спрете и на продукти, които изглеждат много подобно на тях, но в същото време притежават доста по-ниска цена. Това далеч не означава, разбира се, че качеството ще бъде компрометирано.

Виж също:

С какво да носите мъжки шорти?

Всички знаем, че къси панталони перфектно се допълват от удобна тениска, сникъри или сандали. През лятото това е една от най-желаните мъжки визии. Важно е обаче да изберете правилната визия за вашите къси мъжки панталони. Има много модели, които наподобяват къси панталони адидас, пума, найк, Under Armour, The Nines или други световни марки, като основната разлика идва от цената. Тези стоки обаче могат да ни донесат същия този комфорт през целия ден. Избирайки спортни къси панталони и тениска, вие ще можете да бъдете сигурни, че където и да се намирате, визията ви е универсална за топлите летни дни.

Как да поръчам мъжки шорти в магазин Bolf?

Най-доброто място, на което можете да поръчате вашите мъжки спортни къси панталони е онлайн магазина на bolf.bg. В него имате възможността да откриете редица модели, организирани в различни категории за мъже, жени или деца. Изборът на мъжки къси гащи може да бъде направен много лесно, използвайки наличните филтри за марки, цветове и размери. В електронния магазин ще откриете и редица нови предложения, от които можете да се възползвате още сега с помощта на наличните промоции. Изберете къси панталони мъжки или къси спортни панталони и платете в bgn. Заложете на универсален размер, например xxl, и вземете нашите предложения с безплатна доставка. Всички мъжки къси панталони ви гарантират отлично качество, от което сме сигурни, че ще останете очаровани!

Виж също:

pixel