Мъжки къси панталони

Брой продукти: 336
Къси дънки бялиКъси дънки черниКъси дънки тъмносиниКъси дънки светлосинКъси дънки розовиKrótkie spodenki jeansowe szareШорти бялиШорти кафявиШорти черниШорти червениШорти тъмносиниШорти светлосинШорти оранжевиШорти розовиШорти сивШорти зелениШорти жълтиКъси панталони за фитнес бялиКъси панталони за фитнес черниКъси панталони за фитнес червениКъси панталони за фитнес тъмносиниКъси панталони за фитнес неонКъси панталони за фитнес светлосинКъси панталони за фитнес сивКъси панталони за фитнес многоцветенКъси панталони за фитнес зелениКъси панталони за фитнес жълтиШорти камуфлаж бялиШорти камуфлаж кафявиШорти камуфлаж червениШорти камуфлаж тъмносиниШорти камуфлаж светлосинШорти камуфлаж сивШорти камуфлаж многоцветенШорти камуфлаж зелениШорти с карго джобове бялиШорти с карго джобове черниШорти с карго джобове тъмносиниШорти с карго джобове сивиШорти с карго джобове зелениКъси панталони за фитнес белиКъси панталони за фитнес черниКъси панталони за фитнес червениКъси панталони за фитнес синиКъси панталони за фитнес сивиКъси панталони за фитнес зелени

Къси мъжки панталони

Късите панталони са неразделен елемент на мъжкия гардероб през лятото. Незаменими са по време на горещите дни в града и на почивка. Късите панталони са не само удобни, но и практични и биват изненадващо стилни. Един от най-популярните модели е този със спортен характер, ушит от мек, памучен трикотаж. Широкият ластик в талията и допълнителното регулиране с дебели връзки допринасят за комфорта при носене, но и за спортния вид. Интересните и оригинални фасони с апликации могат да са основа на модната в 2019 г. стрийт стилизация. Късите мъжки панталони са подходящи и на почивка, и за среща с приятели, и за излизане до града. С необвързващ характер са и късите панталони от класически деним. От своя страна панталонките от проветрива памучна тъкан в приглушени цветове могат успешно да заместят панталоните с дълги крачоли, осигурявайки термичен конфорт и чудесен външен вид, допълвайки цялостната стилизация с малко шик.

С какво се комбинират къси панталони?
През лятото къси панталони избират и по-млади и по-възрастни мъже. Тази част от гардероба може да се компилира с - едноцветни или шарени – тениски, с модните през 2019 г. тениски с поло яка или с тънки блузки с дълъг ръкав. Чудесно пасват и с ежедневни ризи в пастелни цветове. За да подсилим ефекта на стилизацията, можем небрежно да навием ръкавите – ефектът „уау“ е гарантиран.

pixel