Мъжки пилотски якета

Брой продукти: 8
Размери
Цвят
Цена
Марка
Оферта
Материал
Мотив
Вид продукт

Времето през есенно-зимния сезон се смята за едно от най-стилните. Именно есента и зимата предоставят страхотна възможност за композиране на оригинални, многоелементни стилизации и ви позволяват да посегнете към елегантни палта, дълги якета и вълнени пуловери. По-ниските температури навън също са чудесна причина да извадите от гардероба си модерни, ватирани жилетки и якета. Но най-добрата възможност си остават познатите ни пилотски якета.

Модерни цветове на мъжките пилотски якета

Съвременните пилотски якета се различават от своите предшественици. Модерните в момента пилотски якета са все така къси, имат характерни ръбове в долната част и на ръкавите, джобове отстрани и най-вече много характерна кожена яка. Въпреки това материалите, от които се изработват, се променят. Все още можете да намерите модели от естествена или екологична кожа. Не по-малко популярни са пилотските якета от водоустойчиви и ветроустойчиви материи, например полиестер. Цветовете на характерното мъжко пилотско яке също се променят. Освен кафяв и черен цвят, еднакво популярни са моделите във военно зелено, тъмносини, червени и бордо. Благодарение на това едно пилотско яке може не само да подобри, но и перфектно да съживи есенния и зимния външен вид.

Виж също:

С какво да носите мъжки пилотски якета?

Пилотското яке определено се комбинира най-добре с ежедневни дрехи. Изглежда страхотно в комплекти с тениска и дънки. Може да се съчетае с модерна риза с дълъг ръкав със или без щампа. Също така ще бъде страхотно със суичър и платнени джогинг или чино панталони. От обувките си струва да изберете спортни стилове, модерни и удобни маратонки, а в студените дни ботуши с връзки с по-висока горна част и здрава подметка с протектор. Струва си да се обърне внимание не само на стиловете на самите дрехи, но и на материалите, моделите и текстурите. Изберете пилотско кожено яке, за да създадете страхотна комбинация с камуфлажни панталони. Пилотско бомбер яке, от друга страна , изглеждат блестящо, когато се комбинира с пуловери от плътна тъкан.

Как да поръчам мъжки пилотски якета в магазин Bolf?

Ако търсите мъжки модел пилотско яке с пухкава яка и точен за вас размер, то бъдете сигурни, че ще го откриете в електронния магазин на Bolf. Тук ще намерите всички налични продукти, от които евентуално бихте имали нужда – с цип, с копчета, с качулка или без. Сортирайте предложенията спрямо тяхната цена и след това се възползвайте от условията за безплатна доставка. Този тип услуги определено улесняват живота и си струва да опитате онлайн пазаруване.

 

pixel