Дамски елеци

Брой продукти: 65
Размери
Цвят
Цена
Оферта
Джоб
Оферта

Дамски елеци: must have за този сезон

Дамските елеци се радват на огромен интерес сред клиентките – това е един от тези елементи на гардероба, който става все по-популярен през последните няколко сезона. Популярни са, не без причина, дамските елеци с дълъг косъм – благодарение на тях всеки аутфит придобива небрежен шик.

Дамски елеци: как да изберем най-подходящия?
В Bolf.bg можеш да купиш капитонирани дамски елеци, както и елеци в спортен стил или по-елегантни. На какво да обърнем внимание при избора за елек? На първо място си заслужава да помислим дали елекът ще е завършителен елемент на стайлинга или ни е необходим, за да предпазва от ниските температури и вятъра. В първия случай определено си струва да се обърне внимание на спортните дамски елеци и на дългите дамски елеци, често изработени от много по-леки тъкани. Дамските спортни елеци обикновено имат малко по-различна кройка и са по-прилепнали по тялото. От своя страна дългите дамски елеци могат да бъдат или изключително леки и само да допълват аутфита, или да бъдат направени от малко по-дебела материя и съответно по-добре да предпазват долните части на тялото от настиване.
Ако обаче елекът има за задача реално да предпазва от студа, определено е по-добре да се заложи на подплатени или ватирани, топли дамски елеци.

Дамските пухени елеци са подходящи за есенно-зимните месеци. Могат да се обличат върху дебел пуловер или суитшърт; същевременно елекът предпазва от студ гръдния кош и гърба, които най-много са изложени на замръзване. Пухените елеци обикновено имат допълнителна, дебела подплата или вата, която предпазва от настиване. Дамските пухенки са подходящи за носене, дори когато температурата навън е около нулата.
По-топлите елеци включват и капитонираните дамски елеци. Обикновено - за разлика от мъжките елеци – са капитонирани хоризонтално. Дамските капитонирани елеци с такъв фасон могат да бъдат купени в Bolf.bg. Това не е единствения шаблон на капитониране, предлаган на сайта – достъпните модели са капитонирани така, че да подчертаят фигурата и да я направят по-стройна, което със сигурност ще зарадва много дами.
Наличните цветови опции са доминирани от кафяво, черно и тъмносиньо, но има и малко по-светли елеци - жълти и червени - те привличат погледа отдалеч. По този начин елеците на Bolf изпълняват и двете функции - озаряват стайлинга и му придават уникален характер, а същевременно добре предпазват от студа. Добре е цветът на елека да бъде избран, вземайки предвид цветовете на най-носените през този период дрехи и нюанса на тена - хората с много светла кожа ще изглеждат по-добре в пастелни, топли багри. От друга страна, жените с по-тъмен тен могат да купят елек в по-жив, искрящ цвят или да изберат класическото черно.

Дамските капитонирани елеци продължават да са едни от най-често избираните сред жените – главно заради своя универсален характер.
Дамски елеци в големи размери
Важно е, че в Bolf.bg можеш да купиш дамски елеци в големи размери. Това е предложение за жени, които планират да носят жилетки, например върху тънки преходни якета, но и за всички, които имат проблеми с намирането на размера си в други магазини. Елеците са скроени така, че фигурата изглежда удължена и по-стройна. Това се отнася както за капитонираните дамски елеци, така и за пухените.

pixel