Боксерки и слипове

Брой продукти: 79
Размери
  • 1-Ubrania
Цвят
Марка
Оферта
Материал
Мотив
Модел
Вид продукт
  • 1
  • от
  • 2

Комплектите бельо се подаряваха по празниците, спомняте ли си? Тогава господата получаваха пакетирани слипове и потници, обикновено в бяло, сиво или черно. Но дори преди десетилетия удобството да притежаваш горно и долно бельо в един цвят и десен бе изключително. 

Мъжки боксерки и слипове - множество десени и цветове

Сега вече можем да  избираме и варианти с мъжки боксери, като комплектите стават все по -функционални, тоест два или три чифта слипове или боксерки. Удобството да разполагаме с няколко бройки бельо се усеща най-вече когато сме на път или почивка, нямайки възможност да перем употребяваните дрехи всеки ден. Комплектите се оказват и чудесен подарък за всеки, без значение от неговата възраст или вкус. Всъщност, ако се опасявате дали ще уцелите предпочитания цвят, просто разгледайте наличните предложения в сайта. Ще откриете чудесни трицветни комбинации, подходящи да зарадвате близък с повод или без

Виж също:

Колкото до десените, съвсем естествено е преобладаващата материя, да бъде памукът. Но в състава на слиповете или боксерките можем да открием и редица "еластични добавки", които позволяват да носите своето бельо дълго време без да се опасявате от отпускане, разтягане или провисване. Разбира се, техният процент е малък, защото е важно бельото ви да не запарва тялото.

Как да изберем перфектните мъжки слипове и боксерки?

Избирайте според размера, състава и дизайна на предложенията, които са налични. Някои не обичат прекалено стегнатите модели, докато за други е проблем голямото пространство. Внимателно прочетете състава на избрания модел, защото има опасност част от него да предизвикат нежеланите реакции.

 Използвайте и възможността да селектирате по цвят или тип бельо, така вашият избор ще бъде значително по-лесен.

Мъжки боксерки и слипове - какво да поръчам от Bolf?

Ако сте свикнали с носенето на боксерки, поръчайте своя комплект от сайта ни. Можете да направите това и избирайки вариант слипове. Разнообразието от цветове и десени гарантира, че ще откриете поне едно или няколко предложения за вашия вкус. 

 

pixel