Мъжки пуловери

Брой продукти: 405
Бял полувери класическиКафяви полувери класическиЧерен полувери класическиЧервен полувери класическиЛилав полувери класическиТъмно синьо полувери класическиНеонов полувери класическиСин полувери класическиОранжеви класически полувериCив полувери класическиЗелен полувери класическиЖълт полувери класическиБял полувери с шаркиКафяви полувери с шаркиЧерен полувери с шаркиЧервен полувери с шаркиТъмно синьо полувери с шаркиСин полувери с шаркиПортокалов полувери с шаркиCив полувери с шаркиЗелен полувери с шаркиПуловери с норвежки шаркиБял полувери без закопчаванеКафяви полувери без закопчаванеЧерен полувери без закопчаванеЧервен полувери без закопчаванеЛилав полувери без закопчаванеТъмно синьо полувери без закопчаванеНеонов полувери без закопчаванеСин полувери без закопчаванеПортокалов полувери без закопчаванеРозов полувери без закопчаванеCив полувери без закопчаванеЗелен полувери без закопчаванеЖълт полувери без закопчаванеБял полувери с ципЧерен полувери с ципЧервен полувери с ципТъмно синьо полувери с ципСин полувери сципСин полувери мъжки с ципPomarańczowe swetry rozpinaneCив полувери с ципПуловери с копчетаПуловери с ципБял полувери без ръкавиЧерен полувери без ръкавиЧервен полувери без ръкавиЛилав полувери без ръкавиТъмно синьо полувери без ръкавиСин полувери без ръкавиCив полувери без ръкавиБял полувери с качулкаЧерен полувери с качулкаGranatowe swetry z kapturemБял полувери с V-образно деколтеЧерен полувери с V-образно деколтеЧервен полувери с V-образно деколтеЛилав полувери с V-образно деколтеТъмно синьо полувери с V-образно деколтеСин полувери с V-образно деколтеПортокалов полувери с V-образно деколтеCив полувери с V-образно деколтеЗелен полувери с V-образно деколтеЖълт полувери с V-образно деколтеБял полувери с висока якаКафяви полувери с висока якаЧерен полувери с висока якаЧервен полувери с висока якаТъмно синьо полувери с висока якаСин полувери с висока якаПортокалов полувери с висока якаCив полувери с висока якаБели блузи с поло якаКафяви голфЧерни блузи с поло якаЧервени блузи с поло якаТъмносини мъжки полоНеонов голфСин голфПортокалов голфРозов голфCив голфЗелен голфЖълт голфПамучни блузи с поло якаПолуполоЧервени раирани пуловериТъмно сини раирани пуловериСини раирани пуловериОранжеви раирани пуловериСиви раирани пуловериРаиран зелен пуловер

Мъжки пуловери

Мъжки пуловери – богатство от мотиви
Шарените, смели тъкани вече не са резервирани само за дамите. Дрехите, създадени за мъже, все по-често имат оригинални, ярко изразени мотиви. В нашия онлайн магазин има редица модни пуловери с печатни шарки за мъже. В момента най-модерните десени са ивици, геометрични и норвежки щампи, текстурирани материали, които са създадени с помощта на дебело, изразително оплитане. Раираните пуловери могат да са с големи и правилни райета или с тънки лентички в различни интервали или да украсяват само фрагмент от дрехата, например на нивото на гръдния кош. Норвежкият и ирландският пуловер са хитове от няколко сезона. Такива пуловери, както и плетените, обикновено са дебели и много топли, идеални за по-студени, зимни дни. Светът на модата е доминиран и от пуловери с ясно изразена текстура, например под формата на различни плетеници - ивици, ромбове или осморки. Една фигура често е многобагрена, в контрастни цветове, например, ивиците са в тъмно синьо и сиво, а норвежките десени са червено-бели. Когато говорим за тази част от мъжкия гардероб, не може да не споменем вечния хит - коледния пуловер. Той може да бъде украсен със забавни личности, герои или минималистични щампи, свързани със зимата. Снежните човеци, коледните елхички и снежинките са просто примери за няколко от многото интересни мотиви.

С какво може да се носи пуловер с шарки?
Тъканите с шарки се съчетават перфектно с тениски, чино панталони и класически дънки. На фона на едноцветните дрехи, пуловерите с мотиви изглеждат колоритно и създават модни комбинации, идеални за излизане с приятели, на разходка, на работа или на училище. Ежедневният и градски стил са идеални за модните шарени пуловери, в които си струва човек да се покаже. Плетеният пуловер с норвежки мотиви и текстилният пуловер могат да се комбинират с класически дънки, създавайки неформален комплект, подходяща за среща с приятели. А класическият пуловер на ромбове е перфектен за ежедневни чино панталони - тази стилизация е вечна класика в мъжката мода. Нашият онлайн магазин Denley съдържа широка гама от най-модерните мъжки пуловери на различни производители, а това, което ги свързва е гаранцията за най-добро качество, комфорт и стил. Точно като суитшъртите, и пуловерите, които се предлагат в офертата на нашия магазин, са с различен фасон - разкопчават се с цип или копчета. Благодарение на голямото разнообразие от десени и кройки, всеки мъж може да избере перфектния пуловер за себе си.

pixel