Мъжки пуловери

Брой продукти: 408
Бели полувери класическиКафяви полувери класическиЧерни полувери класическиЧервени полувери класическиТъмносини полувери класическиСини полувери класическиОранжеви класически полувериРозови полувери класическиCиви полувери класическиЗелени полувери класическиЖълти полувери класическиБели полувери с шаркиКафяви полувери с шаркиЧерни полувери с шаркиЧервени полувери с шаркиТъмносини полувери с шаркиСини полувери с шаркиCиви полувери с шаркиЗелени полувери с шаркиБели полувери без закопчаванеКафяви полувери без закопчаванеЧерни полувери без закопчаванеЧервени полувери без закопчаванеЛилави полувери без закопчаванеТъмносини полувери без закопчаванеНеонови полувери без закопчаванеСини полувери без закопчаванеПортокалови полувери без закопчаванеРозови полувери без закопчаванеCиви полувери без закопчаванеЦветни полувери без закопчаване Зелени полувери без закопчаванеЖълти полувери без закопчаванеБели полувери с ципЧерни полувери с ципТъмносини полувери с ципОранжеви пуловери с ципCиви полувери с ципПуловери с ципЧерни полувери без ръкавиЧервени полувери без ръкавиТъмносини полувери без ръкавиCиви полувери без ръкавиБели полувери с качулкаЧерни полувери с качулкаТъмносини пуловери с качулкаБели полувери с V-образно деколтеЧерни полувери с V-образно деколтеЧервени полувери с V-образно деколтеТъмносини полувери с V-образно деколтеСини полувери с V-образно деколтеПортокалови полувери с V-образно деколтеCиви полувери с V-образно деколтеЗелени полувери с V-образно деколтеБели полувери с висока якаЧерни полувери с висока якаЧервени полувери с висока якаТъмносини полувери с висока якаПортокалови полувери с висока якаCиви полувери с висока якаБели блузи с поло якаКафяви голфЧерни блузи с поло якаЧервени блузи с поло якаЛилави голфТъмносини мъжки полоНеонови голфСини голфПортокалови голфРозови голфCиви голфЦветни голф Зелени голфЖълти голфПамучни блузи с поло якаТънки блузи с поло якаПолуполоТъмносини раирани пуловериСиви раирани пуловериРаирани зелени пуловер
Размери
  • 1-Ubrania
Цвят
Цена
Оферта
Вид продукт
Джоб

Мъжки пуловери

Мъжки пуловери – богатство от мотиви
Шарените, смели тъкани вече не са резервирани само за дамите. Дрехите, създадени за мъже, все по-често имат оригинални, ярко изразени мотиви. В нашия онлайн магазин има редица модни пуловери с печатни шарки за мъже. В момента най-модерните десени са ивици, геометрични и норвежки щампи, текстурирани материали, които са създадени с помощта на дебело, изразително оплитане. Раираните пуловери могат да са с големи и правилни райета или с тънки лентички в различни интервали или да украсяват само фрагмент от дрехата, например на нивото на гръдния кош. Норвежкият и ирландският пуловер са хитове от няколко сезона. Такива пуловери, както и плетените, обикновено са дебели и много топли, идеални за по-студени, зимни дни. Светът на модата е доминиран и от пуловери с ясно изразена текстура, например под формата на различни плетеници - ивици, ромбове или осморки. Една фигура често е многобагрена, в контрастни цветове, например, ивиците са в тъмно синьо и сиво, а норвежките десени са червено-бели. Когато говорим за тази част от мъжкия гардероб, не може да не споменем вечния хит - коледния пуловер. Той може да бъде украсен със забавни личности, герои или минималистични щампи, свързани със зимата. Снежните човеци, коледните елхички и снежинките са просто примери за няколко от многото интересни мотиви.

С какво може да се носи пуловер с шарки?
Тъканите с шарки се съчетават перфектно с тениски, чино панталони и класически дънки. На фона на едноцветните дрехи, пуловерите с мотиви изглеждат колоритно и създават модни комбинации, идеални за излизане с приятели, на разходка, на работа или на училище. Ежедневният и градски стил са идеални за модните шарени пуловери, в които си струва човек да се покаже. Плетеният пуловер с норвежки мотиви и текстилният пуловер могат да се комбинират с класически дънки, създавайки неформален комплект, подходяща за среща с приятели. А класическият пуловер на ромбове е перфектен за ежедневни чино панталони - тази стилизация е вечна класика в мъжката мода. Нашият онлайн магазин Denley съдържа широка гама от най-модерните мъжки пуловери на различни производители, а това, което ги свързва е гаранцията за най-добро качество, комфорт и стил. Точно като суитшъртите, и пуловерите, които се предлагат в офертата на нашия магазин, са с различен фасон - разкопчават се с цип или копчета. Благодарение на голямото разнообразие от десени и кройки, всеки мъж може да избере перфектния пуловер за себе си.

pixel