Мъжки пуловери с поло яка

Брой продукти: 45
Размери
  • 1-Ubrania
Цвят
Цена
Марка
Материал
Мотив
Модел
Вид продукт

Без значение какъв тип пуловер имате – независимо дали е плетен от кашмир или мериносова вълна или пък класически памучен модел с принт– този универсален стил дреха може да изглежда добре през цялото време.

Може да избирате между пуловери с голяма яка за най-студените и снежни дни или пък полуполо, което да носите под друга дреха, като елек, жилетка и сако. Някои от вариантите включват и мъжки пуловери с цип на яката.

Ако възприемаме пуловерите само като дреха за студените месеци, рискуваме да пропуснем възможността да впечатляваме с тях през останалата част от годината. Вижте нашите модели и разширете своя мъжки гардероб.

Виж също:

С какво да носите елегантни мъжки полувери с поло яка?

Да се каже, че пуловерите с висока яка са подходящи само за зимния гардероб, би било огромно подценяване. Наистина дебелите плетени модели са чудесен избор за ниските зимни температури, но фините по-тесни предложения успешно могат да се съчетават със сако за един по-официален аутфит. Ако вашата фигура не ви притеснява, може да изберете трикотажен еластичен вариант, който да подчертае релефа, като едновременно с това седи чудесно под сако или официален елек. За класическа комбинация - бял, бежов и черен цвят са винаги актуални. Ако искате да се откроите - добавете малко цвят във визията си с ярка блуза с поло яка.

Ако пък предпочитате да носи мъжкият пуловер с висока яка самостоятелно - изберете отново по-втален модел, който не е от едра и дебела плетка. Подходящи са памучните модели с цяла яка или полуполо. За да допълните визията си, добавете към него елегантен шал.

Как да поръчам мъжки полувер с поло яка в магазин Bolf?

За щастие, не е нужно да се ровите из Интернет , за да намерите голям избор от мъжки блузи с поло яка. В магазина Bolf сме подбрали едни от най-добрите мъжки пуловери на едно място. В Bolf има голямо разнообразие от цветове, а поръчката е лесна и с бърза доставка - изберете модел и размер от категорията, а ние ще ви го изпратим до 24 часа и, разбира се, можете да го пробвате преди да заплатите. Вашият нов полувер с поло яка ще е при вас само след няколко дни.

pixel