Мъжки тениски

Брой продукти: 1262
Размери
  • 1-Ubrania
Цвят
Цена
Марка
Оферта
Материал
Мотив
Модел
Вид продукт

Мъжките тениски са най-предпочитаният моден артикул за всички възрасти. Тези дрехи са удобни, практични, подходящи за всеки ден, но също така и изключително разнообразни по отношение на цветовете, принтовете и цялостното настроение, което създават. А вие колко мъжки фланелки имате в гардероба? Обзалагаме се, че са поне няколко на брой.

Мъжки тениски - популярни дизайни и цветове

Дизайнът им е непреходен - късите ръкави, ластично деколте по врата и по-свободната кройка като че ли няма да остареят. Разбира се, гамата на тениските с яка също предлага множество варианти, ако търсите по-стилна визия. Колкото до материите - най-търсен е памукът, докато за евтини мъжки тениски най-често се използват синтетичните материи като акрил и полиестер. Цветовете пък са необятни. Ако белите тениски ви се виждат скучни, заложете на актуалните цветове като светлосиньо, лилаво, оранжево, бордо. Цялата палитра е на ваше разположение за комбиниране - това са моделите с подобни нюанси (сиво и синьо, червено и кафяво), контрастна схема (бяло и черно, жълто и лилаво), с ярки, дори неонови цветове.

Виж също:

С какво да носите мъжки тениски и с какво да ги съчетаете?

Правилата за носене на тениски са прости. Започнете с основните цветове като бяло, черно, сиво и тъмносиньо. Неутралните цветове може да комбинирате с всичко - от якета и дънки до блейзъри, жилетки или памучни ризи с яка. Едноцветните фланелки се съчетават перфектно с всякакви обувки - от ежедневни маратонки до кожени ботуши и всички модели между тях. Какво ще кажете за бяла тениска, дънки и кецове? Вечната класика, нали?.
След това е ред да обърнете внимание на многоцветните ефектни мъжки тениски с щампи, шарки и детайли, за да изградите личния си стил. Моделите с цветни принтове придават характер на визията ви. Принтовете могат да бъдат всякакви - лого, цитат, геометрични елементи, надписи, известни картини. Тъй като са по-шарени, тези готини тениски трябва да се съчетават малко по-внимателно с останалата част от облеклото. Не ги крийте под ризи и суитшърти, ако времето позволява - покажете ги. Тук добрите новини са, че отминаха дните на агресивното брандиране, при които логото на съответната марка заема почти изцяло предната част на дрехата. Страхотните модерни мъжки тениски с щампа са предназначени да подобрят цялостния външен вид на мъжа, а не да го доминират. Цветовете на принтовете може да съчетаете с вашите обувки и панталони, като тук имаме предвид и многоцветни спортни долнища, свежи къси панталони и дънки с орнаменти. Разбира се, тениските с щампи стоят също толкова добре с класически изчистени дънки.

Как да поръчате мъжки маркови тениски в нашия магазин?

Скромната тениска е основна част от гардероба на всеки мъж. Универсални и достъпни, тениските могат да се носят по безброй начини и за почти всяка ситуация...освен може би за официални приеми и събития.
В каталога на Bolf.bg ще намерите огромно разнообразие от мъжки тениси във всякакви размери, включително 2xl, 3xl и 4xl. Предлагаме продукти на различни цени - изчистени блузи, тениски без ръкави, с принт или без, спортни и камуфлажни модели. Добавете избраните артикули във вашата количка - процесът става за минути. Не губете време и поръчайте сега.

Виж също:

pixel