Цени и начини за доставка

С предварително плащане PayU доставката до България е безплатна за поръчки на стойност над 150 лв. Ако стойността на поръчката е под тази сума и плащаш с карта, таксата за доставка е 5,99 лв. Ако плащаш с наложен платеж, независимо от сумата на поръчката, таксата за доставка до адрес е 7,99 лв. Работим с куриерски фирми Speedy i ECONT. Ако поръчвате до офис на Еконт, таксата за доставка е 7,99 лв., независимо от сумата на поръчката. Всички наши пратки до офис на Еконт имат преглед и тест.

Прогнозираното време за доставка е до 7 работни дни.
Ако не получиш стоката в рамките на 7 работни дни, се свържи с нас. Ще проверим какво се е случило с твоята пратка. Можеш да проследиш пратката и чрез уебсайта на куриерската фирма (http://www.speedy.bg), въвеждайки номера на товарителницата.

Преди да ти бъде доставена поръчката, доставчикът ще се свърже с Теб. Ако куриерът на SPEEDY не се срещне с Теб на посочения адрес, пратката ще бъде изпратена до най-близкия склад/офис на фирмата-доставчик. Ще получиш съобщение и ще можеш да вземеш пратката лично. Ако по някаква причина не успееш да направиш това в рамките на 14 дни, стоката ще бъде върната в нашия офис и може да бъде изпратена отново.

Ако избереш доставка до твоя адрес чрез ECONT имаш възможност да се възползваш от опция ПРЕГЛЕД преди да платиш. Само до офис на Еконт имаме ПРЕГЛЕД и ТЕСТ. Даваме ти право да провериш дали получаваш точно това, което си поръчал.

Изпращаме поръчки само в работни дни (от понеделник до петък). Всички доставки са застраховани.

Уважаеми клиенти, към момента всички поръчки ще бъдат изпращани с куриерска фирма Еконт, поради сериозен технически проблем в системата на Спиди . Цената за доставката остава същата (7,99лв.)

Начин на доставка
Начин на плащане Стойност на поръчката Стойност на доставката

SPEEDY


PayU

PayU
До 150 лв 5,99 лв
От 150 лв 0 лв

Наложен платеж

От 0 лв 7,99 лв

SPEEDY Offices


PayU

PayU
До 150 лв 5,99 лв
От 150 лв 0 лв

Наложен платеж

От 0 лв 7,99 лв

Econt

PayU

PayU
До 150 лв 5,99 лв
От 150 лв 0 лв

Наложен платеж

От 0 лв 7,99 лв

Econt office

PayU

PayU
До 150 лв 5,99 лв
От 150 лв 0 лв

Наложен платеж

От 0 лв 7,99 лв
pixel