Мъжки къси дънки

Брой продукти: 140
Размери
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Цвят
Цена
Марка
Оферта
Материал
Мотив
Модел
Вид продукт
  • 1
  • от
  • 3

Едва ли има някой, който да не чака лятото с нетърпение. И да се отърве от многото ненужни дрехи. Тишърт, къси панталони, сникърси - нима ви е нужно повече, за да сте готови със своя стил през топлите месеци.

Мъжки дънкови къси панталони - популярни цветове

Късите дънкови панталони са почти задължителни за всеки гардероб и се носят и през деня, и при вечерните плажни партита. Те съчетават удобството  и излъчването на класическия деним, като дължината им позволява да се чувствате свежо дори на слънце.

Виж също:

Какви са класическите цветове на тези толкова предпочитани мъжки дрехи? Разбира се, започваме с "дънковото" синьо - едва ли има по-директна асоциация с денима. Независимо дали става дума за модели с джобове и колан или по-спортни техни разновидности с връзки, странични джобове и ластична талия. Черното е другия предпочитан цвят - класически и съвместим с почти всички видове горни дрехи. Когато са свършили седмиците без диети, панталони в този цвят не само ще ни накарат да изглеждаме по-елегантни, но и ще са причина да де радваме на все още не толкова жаркото пролетно слънце. 

С какво да носите мъжки дънкови къси панталони и как да ги стилизирате?

Типична мъжка лятна дреха, мъжкият къс дънков панталон може да бъде комбиниран с риза с къс или дълъг ръкав, с тишърт и дори с потник. Съчетаването с по-официална връхна дреха ще ви позволи да създадете ежедневен и не толкова строг стил на обличане, съвсем подходящ за отпуската или ваканцията, а дори и в офиса, ако средата на работа е по-либерална. Мъжката тениска е перфектно допълнение към стила на обличане през лятото. Памучната материя на панталоните и тишърта носи мекота, но и прохлада - основните неща, според които формирате гардероба си през периода май-септември.

Как да поръчате мъжки дънкови къси панталони в Bolf само с няколко стъпки?

Можете да поръчате своя летен къс панталон  от сайта на bolf  само с няколко клика. Разгледайте нашите предложения, изберете подходящия модел и поръчайте. Системата е бърза, лесна и удобна  - за броени минути ще можете да направите своята поръчка.

 

pixel