Цени и начини за доставка

С предварително плащане PayU доставката до България е безплатна за поръчки на стойност от 100 лв. Ако стойността на поръчката е под тази сума, таксата за доставка е 5,99 лв. Ако стойността на поръчката е под тази сума, таксата за доставка е 7,99 лв Работим с куриерска фирма Speedy i ECONT.

Прогнозираното време за доставка е до 7 работни дни.
Ако не получиш стоката в рамките на 7 работни дни, се свържи с нас. Ще проверим какво се е случило с Твоя колет. Можеш да проследиш пратката и чрез уебсайта на куриерската фирма (http://www.speedy.bg), въвеждайки номера на товарителницата.

Преди да ти бъде доставена поръчката, доставчикът ще се свърже с Теб. Ако куриерът на SPEEDY не се срещне с Теб на посочения адрес, пратката ще бъде изпратена до най-близкия склад/офис на фирмата-доставчик. Ще получиш съобщение и ще можеш да вземеш пратката лично. Ако по някаква причина не успееш да направиш това в рамките на 14 дни, стоката ще бъде върната в нашия офис и може да бъде изпратена отново.

Поръчвате куриерски услуги ECONT. Имате възможност да се възползвате от опция Отвори преди да платиш. Даваме ти право да провериш дали получаваш точно това, което си поръчал.

Изпращаме поръчки само в работни дни (от понеделник до петък). Всички доставки са застраховани.

Начин на доставка
Начин на плащане Стойност на поръчката Такса за доставка

SPEEDY


PayU

PayU
До 99,99 лв 5,99 лв
От 100 лв 0 лв

Наложен платеж

От 0 лв 7,99 лв

Econt

PayU

PayU
До 99,99 лв 5,99 лв
От 100 лв 0 лв

Наложен платеж

От 0 лв 7,99 лв

Econt office

PayU

PayU
До 99,99 лв 4,99 лв
От 100 лв 0 лв

Наложен платеж

От 0 лв 6,99 лв
pixel