Мъжки преходни - пролетно-есенни - якета

Брой продукти: 652
Размери
  • 1-Ubrania
Цвят
Цена
Марка
Оферта
Материал
Мотив
Модел
Вид продукт

С настъпването на пролетния сезон, модните предложения на водещите дизайнери за сезон пролет-лято вече са факт. Време е да освежите зимния гардероб и да прибавите малко цвят на облеклото си. И тази година, дизайнерите залагат на дръзки цветовете и цветни щампи и противопоставят неутралната естетика, която съчетава земни тонове с tech и индустриален стил.

Докато през зимния сезон е сравнително по-лесно да се комбинират всички видове дрехи, като се следва линията на стил и цвят, ситуацията е значително по-трудна за визиите в средата на сезона. Постоянните температурни промени през пролетта, изискват да съчетавате зимните облекла, доминирани от значително по-строгия стил с тези от летния сезон. За да улесните прехода от зимния към летния сезон е време да се отървете от дебелото зимно яке, като го замените с по-леко мъжко яке, подходящо за пролетния сезон.
В стил бомбър, с джобове или с вид на горна риза, има толкова много варианти и силуети, подходящи за всеки вкус и стил, само трябва да намерите своя модел.

Преходни мъжки якета за пролетния сезон

Мъжките якета от велур са основна част от мъжкия гардероб от десетилетия. И тъй като наближава началото на пролетта, е време да се сдобиете с такава, защото това е перфектната дреха за това време на годината. Заложете на естествените тонове като бежово и кафяво, които чудесно се комбинират, както с класическото черно, така и със светлите тонове на пролетните дрехи.

Виж също:

Ако харесвате по-строгия и класически стил, то шлиферът е идеалната горна дреха за вас. Този тип мъжко класическо сако, изобретено през 1880 г. от Томас Бърбъри, се е превърнало в една от най-популярните горни дрехи за преходния сезон. Освен че е лек и удобен за носене, шлиферът е дреха, която издължава силуета и ако е с подплънки, оформя раменете и придава здрав и мъжествен вид на облеклото.

Коженото яке е идеалният избор за горна дреха през преходния сезон. Въпреки че най-смелите марки са успели да съчетаят дрехата с костюми от две части, дизайнът ѝ е предназначен за по-ежедневни облекла, а черният цвят може да се съчетае чудесно с дънки и бели маратонки. Поради факта, че остава в гардероба сезон след сезон, коженото мъжко яке се е превърнало в класика и е добра идея да инвестирате в модел от естествена кожа.

Наред с кожените якета, якетата деним са друга горна дреха, която се появява на сцената всяка пролет. Ако искате да постигнете един по-официален завършек на тоалета си, който не е в стила на класическия черен костюм, заложете на блейзери. Разнообразието от цветове и щампи превръщат блейзърите в якета, които могат да се комбинират с всички видове дрехи.

През последните няколко сезона якетата тип "бомбър" се наложиха на модния подиум като основни дрехи. Въпреки че повечето колекции са ориентирани към спортните облекла, някои марки имат серия яки-бомбета с яка в неутрални тонове, които придават елегантност на ежедневните тоалети.

С какво се комбинират пролетните мъжки якета

Пролетните якета са по-леки и могат да се носят както отворени така и затворени. Те са идеалната преходна дреха, тъй като могат да се комбинират както със зимни дрехи и аксесоари, като ботуши например, така и с по-летни дрехи. Не се страхувайте да комбинирате стилове, като например суичър с качулка и втален блейзър. Коженото яке се комбинира чудесно с дънки и спортни обувки. Въпреки, че шлиферът се асоциира по-скоро със строг и официален стил, той стои чудесно с панталони до глезена и изчистени бели маратонки.

Къде да купите пролетно мъжко яке

Новите колекции на дизайнерите вече са на пазара, така че в магазините може да намерите богато разнообразие от модели. Винаги може лесно и бързо да надникнете в онлайн магазина на bolf.bg, където ще намерите подбрана селекция на най-актуалните модели. Особено когато сте решили да заложите на марково мъжко яке е важно да го закупите от реномиран магазин, за да сте сигурни, че е оригинално и с високо качество.

pixel