Дамски капитонирани елеци

Брой продукти: 203
Размери
Цвят
Цена
Марка
Оферта
Материал
Мотив
Модел
Вид продукт
  • 1
  • от
  • 4

Дамските жилетки и елеци са идеалната връхна дреха за ежедневието, тъй като са непретенциозни и лесно се комбинират, както с чисто спортно облекло, така и с чифт дънки и риза, например. В междинните сезон, каквито са пролетта и есента, често не знаем каква връхна дреха да наметнем, тъй като температурните разлики през деня са големи. Все още не е време да оставим якето в къщи, а дебелото зимно палто е прекалено за топлите следобеди.

С какво да носите дамските ватирани жилетки?

Дамските ватирани жилетки с качулка са чудесен избор, ако харесвате по-спортен стил на обличане. Комбинирайте с блуза или суитчър без качулка, добавете чифт дънки или клин и ще постигнете идеалната спортна визия, подходяща за фитнеса, разходки или събития, които не изискват определен етикет.

Виж също:

Дългите дамски жилетки са абсолютен моден хит. На практика тази дреха се е превърнала в любим елемент от облеклото на модни инфлуенсъри и е детайл, който определя цялостната визия на тоалета. Дългата дамска жилетка е новият блейзър. Носете я разкопчана върху тесни панталони и клин и пасващи аксесоари.

Дамската черна жилетка е идеална, ако търсите горна дреха, която да си отива с всичко, а пък по-дългите модели издължават силуета

Какво трябва да търсите, когато купувате дамски ватирани жилетки в магазин Bolf?

Дамската жилетка е чудесна алтернатива на елек или яке, който да носите, когато времето е променливо. Може да изберете идеалния за вас модел дамска жилетка в онлайн магазина на Bolf. С помощта на филтри може да сортирате по цена в bgn, цветове, размери, видове якета-с или без ръкави или качулка или други данни, които са важни за вас и по този начин по-лесно да направите своя избор. След като сте избрали идеалния продукт, добавете го в количката на вашия акаунт. Може да разгледате и списъка с предложения, който сайта генерира на база вашите предпочитания. Абонирайте се за нашия бюлетин за новини за мода, където ще получавате и специални промоции и оферти. Времето за доставка от онлайн магазина е 7 дни, а срока за връщане 30 дни.

pixel