Мъжки елеци с качулка

Брой продукти: 87
Размери
Цвят
Цена
Марка
Оферта
Материал
Мотив
Модел
Вид продукт
  • 1
  • от
  • 2

Мъжкият елек не винаги е бил в светлината на прожекторите - за немалко време той изпада от модните класации, набеден за работно облекло. 

Мъжки елеци с качулка - множество десени и цветове

В последните няколко сезона обаче се забелязва неговото триумфално завръщане на сцената, благодарение на поколението Z, което явно предпочита удобството пред стила. Затова не се колебайте да го направите част от ежедневния си аутфит. Независимо дали ще го изберете за разходка в парка или  към тренировъчната зала, удобството, което дава капитонираният елек не е за изпускане. 

Виж също:

Различни материи и десени, елеците могат да изпълняват разнообразни функции. Моделите от промазка, които са ветро и влагоустойчиви, се оказват изключително подходящи за професии, свързани с работа на открито. Те са надеждно и сигурно решение, а в комбинация с вълнена риза или фланела стават основата на вашето ежедневно облекло. Суичър с качулка и капитониран елек може да се окаже изключително успешна комбинация за външна тренировка или разходка сред природата. Някои от предложенията не са ватирани и са без подплата, което ги прави подходящи за носене върху риза с вратовръзка и под връхна дреха или сако. 

Ако се насочите към модели в камуфлажен цвят, съвсем естествено ще ги използвате за лов или риболов. Докато черните или тъмно сиви модели могат да бъдат част от офисния ви стил, естествено съчетани с черен или тъмен панталон. Или с класическия деним. Моделите в червено или оранжево са достатъчно провокативни, за да бъдат комбинирани с ярки цветове като електриково зелено или жълто. Шарените маратонки в случая са почти задължителен атрибут. 

Колкото до десените, можете да се насочите или към естествените материи като вълна или памук, но съчетани с полиестер или найлон. Така качествата на вашия елек ще са съчетание от изолация и запазване на топлината

Как да стилизирате и носите мъжки елек с качулка?

За всекидневно облекло съчетайте стилен елек  с класически пуловер с кръгло деколте, а за елегантен вариант - с риза. Добавете чифт ботуши Chelsea и ще получите облекло, което със сигурност ще ви накара да се чувствате добре.

Перфектна мъжка жилетка с качулка - как да я поръчам от Bolf?

Поръчайте само с няколко клика. Изобщо не е нужно да имате регистрация в сайта. Нужно е просто да следвате стъпките кошница - количка- избор на доставка и плащане - поръчка. Само с няколко клика ще сте поръчали своя мъжки елек.

 

pixel