КОРОНАВИРУС-ОНЛАЙН ПАЗАРУВАНЕ И КАК БЕЗОПАСНО ДА ПОЛУЧИТЕ ПРАТКА?

КОРОНАВИРУС-ОНЛАЙН ПАЗАРУВАНЕ И КАК БЕЗОПАСНО ДА ПОЛУЧИТЕ ПРАТКА?

БЕЗОПАСНО > > ПО-БЕЗОПАСНО > > ЧРЕЗ ИНТЕРНЕТ

ОТВОРЕТЕ ПРАТКАТА ОТ СЪВЕТИ ОТ BOLF!

Надяваме се, че коронавирусът ще изчезне толкова бързо, колкото се появи, като преобърне живота ни с главата надолу. Преди да ви предоставим пакет от конкретна информация и практични съвети за онлайн пазаруване и получаване на пратка от куриер,…

КОРОНАВИРУС СРЕЩУ ПАЗАРУВАНЕ

Как е безопасно да пазарувате в ситуация, при която коронавирусът се предава капково? На първо място, на всяка цена трябва да се избягват обществени места, където сме подложени на близък контакт и следователно на инфекция. Такива места, разбира се, включват магазини.

…заедно с целия екип на BOLF ви желаем:

здраве, времето дух и положителна енергия, за да оцелее този труден момент!

ДА НЕ РИСКУВАМЕ!

Нека се подкрепяме взаимно, да сведем риска до минимум и заедно да победим коронавируса, използвайки колекция от съвети за пазаруване!

ПРАВИЛО 1

ИЗБЯГВАЙТЕ ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА

Коронавирусът се предава по капков път, така че изолацията е най-добрата защита срещу инфекция!

ПРАВИЛО 2

ОТКАЖЕТЕ СЕ ОТ ПАЗАРУВАНЕТО В МАГАЗИНИТЕ

Разбира се, ако е възможно. В опашките до касата и близо до гишетата, поддържайте разстояние най-малко 1 м от друго лице!

Ако правите ежедневни покупки на храна в интернет-невъзможно, а след това с дрехите изглежда съвсем различно!

ПРАВИЛО 3

ПАЗАРУВАМ ONLINE

Ако е възможно, пазарувайте онлайн, така че ще намалите риска от коронавирус до минимум!

ПРАВИЛО 4

ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ТРУДНОСТИТЕ

Безопасността на първо място, но не позволявайте на коронавируса да ви попречи да купите дрехи или да се насладите на атрактивни промоции!

КОРОНАВИРУС СРЕЩУ ПАЗАРУВАНЕ ONLINE

Пазаруване Online може да ограничи потенциалния риск от инфекция с коронавирус до почти нула. Как е възможно? По две причини!

  1. Има възможност за премахване на контакт с куриера.

  2. Рискът от инфекция при получаване на пратката може да бъде нула.

Но нека започнем от самото начало.

КАК БЕЗОПАСНО ДА ВЗЕМЕТЕ ПРАТКАТА ОТ КУРИЕРА?

Класическият метод за доставка на покупки е да получите парцел от куриер. Този начин на получаване на пратката обаче не е оптимален по няколко важни причини.

  • Куриерът, поради особеностите на работата си, се среща ежедневно с голям брой хора и по този начин рискува да се зарази с коронавирус.

  • Разбира се, куриерските компании ясно определиха процедурите за доставка на парцели, за да сведат до минимум риска (включително ръкавици за еднократна употреба, дезинфекция на ръцете преди и след всяко изпращане на пратката с куриер). Кой обаче може да гарантира, че даден куриер следва установените правила.

  • Не забравяйте, че…

    пазаруването онлайн и получаването на парцел от куриер е много по-безопасно от пазаруването в магазина. Рискът от инфекция с коронавирус е няколкостотин пъти по-малък, особено ако следвате съветите по-долу!

КАК ДА ВЗЕМЕТЕ ПАКЕТА ОТ КУРИЕРА-7 ОТЛИЧНИ СЪВЕТИ

  1. Спазвайте интервала при получаване на пратката (най-малко 1 м).

  2. Опитайте се да не докосвате ръката на куриера.

  3. Можете да вземете пакета в ръкавица за еднократна употреба, за да вземете пакета безопасно и да го подпишете на терминала или в списъка с клиенти, например.

  4. Ако е възможно, направете плащане по Интернет, за да намалите контакта с куриера до необходимия минимум.

  5. Ако изберете начин на плащане с наложен платеж, подгответе платежната карта предварително, за да избегнете контакт с пари и да ограничите времето за контакт, свързано например с предаването.

  6. След като получите пакета много внимателно и поне 30 секунди, измийте ръцете си с топла вода и сапун и, ако е възможно, използвайте дезинфекцираща течност с високо съдържание на алкохол.

  7. За допълнителна сигурност оставете пакета за няколко часа, преди да го отворите. Можете също така да извършите това действие с ръкавици за еднократна употреба.

КРАТКО РЕЗЮМЕ

Надхитрете коронавируса, докато пазарувате онлайн!

Опитайте се да пазарувате онлайн за да избегнете заплахата от инфекция, като ограничите контакта с други хора и спазвате правилата за безопасност.

В нашия онлайн магазин за мъжки дрехи ще пазарувате удобно и безопасно. Изберете удобен начин за доставка на парцел за вас!

Възползвайки се от случая, ние още веднъж ви пожелаваме здраве, сила на духа и коронавирус да заобикаля вашия град, село и околностите по деят път

Желаем ви всичко модерно!

pixel