Мъжки бански

Брой продукти: 49
Размери
Цвят
Материал
Мотив
Модел
Вид продукт

Лято, плаж, бански, добро настроение. За да имате една невероятна почивка, трябва да е налице всеки един от тези четири елемента. Затова нека обърнем особено внимание на банските. Когато добрите стари плувни гащета останаха в миналото, мнозина се насочиха към банските "боксерки". 

Мъжки бански - удобни на басейн и на плажа

Значително по-широки и свободни за носене, те станаха предпочитано плажно облекло и плувките се превърнаха в атрибут на спортистите практикуващи водна топка, плуване или скокове във вода. Шортите за плаж с джобове и изайн, който ги превръща в полу официални летни мъжки къси панталони. Разбира се, материите, от които са изработени също са претърпели своеобразна "еволюция" - те са вече бързосъхнещи и еластични, не задържат вода и не се смъкват при излизане от морето. Еднакво удобни са и край басейна, и на пясъка. Почти на 100% заместват летните гащета и практически ние ги обуваме с тишърт или потник, за да отидем на плаж без да има нужда от преобуване. Ако изберете и модел, с малко по-класически дизайн, спокойно можете да се разхождате през деня в морските курорти или да пиете коктейл в бара до басейна. Разнообразието от модели, цветове и принтове ви дава възможност да се спрете на поне две - три решения за различните поводи и така да обезпечите присъствието си на плажа със стил и класа.  

Виж също:

Как да изберем мъжки бански?

Въпреки че на външен вид са комбинация между боксери и къси шорти, мъжките бански заслужават сериозно отношение. Разгледайте размерите и дизайна, важно в да видите какви са връзките, ако има такива. Някои търсят страничен джобове, докато за други всички подобни неща са напълно излишни.  Ако се насочите към определени функционалности, четете внимателно описанията в сайта.  Ако знаете своя размер и имате предпочитан цвят, нещата вече са съвсем лесни. Не купувайте тесни бански!!! Спирането на притока на кръв към долната част на тялото може да е опасно при плуване.

Как да поръчам мъжки бански от Bolf?

Поръчката в сайта е само въпрос на минути. Изберете своя модел, вижте размера и цвета, после го прибавете в количката. Следва уточняване на доставката и поръчка. Готово - лятото ви очаква.

 

pixel