Мъжки софтшел якета

Брой продукти: 44
Размери
Цвят
Цена
Марка
Оферта
Материал
Мотив
Модел
Вид продукт

Софтшел или както още са познати преходните якета се носят в сезоните пролет и есен. Съставът им ви гарантира, че ще сте защитени от капризите на времето, без да е необходимо да обличате тежки палта. Въпреки че като цяло мъжките якета са в по-класически светове, модерните предложения стават много популярни. Кои са препочитаните за сезона цветове?

Червено и синьо са както винаги актуални, но тук ще прибавим неоновото и лилаво. Ако търсите с какво да сте оригинални през идващите есенни месеци, препоръчваме преходни якета в сиво или тъмно синьо. Комбинациите от черно и друг цвят ще са в тренда тази година, затова заложете на тях, за да бъдете актуални и модерни

С какво да носите мъжки софтшел якета?

Ако сте разгледали внимателно дизайна на моделите в сайта, значи вече сте разбрали, че са подходящи за спортно-елегантния стил. Можете да ги съчетаете с дънки или друг прав официален панталон. Боти, маратонки или мокасини - тук винаги ще направите отличен избор. Въпреки изчистения си вид, софтшел якето не се препоръчва в комплект със спортно долнище. За пистата или стадиона по-удачен вариант е суитшъртът.

Виж също:

Може да е тънко и леко, но тук говорим за връхна дреха, затова експерименти с "добавяне" на сако или пухен елек не са никак препоръчителни.

Перфектната "симбиоза" е софтшел яке - тишърт. Пролетта и особено есенните седмици са все още подвластни на лятото, затова е излишно да натоварваме своя аутфит с шалове, ръкавици или вълнени шапки. Може да се носят само в определени месеци от годината, но прехнодните модели са стилни и модерни. Ще добавим и изключителното качество на изработката.

Как да поръчам мъжки софтшел якета в магазин Bolf?

Разгледайте и изберете своя софтшел модел яке. За да се ориентирате по-бързо сред десетките предложения можете да използвате филтрите в сайта. Селектирайте по цвят, размер и характеристики като капитониране или водоустойчивост.

Bolf.bg предлага само качествени модели. Защото знаем, че не обичате да правите компромиси със своя гардероб.

pixel