Мъжки спортни ризи

Брой продукти: 57
Размери
Цвят
Цена
Марка
Оферта
Материал
Мотив
Модел
Вид продукт

Нека не се заблуждаваме по името им - спортните мъжки тениски отдавна са напуснали пределите на стадионите и кортовете, те вече са почти неизменна част от ежедневната мода. 

Мъжки спортни тениски, небрежен стил за всеки мъж

Удобни, леки и непринудени, тишъртите позволяват комбиниране с всякакъв стил и тип дрех, а това ги прави универсално решение за почти всички ситуации, изискващи не толкова строго облекло. Предимно с къс ръкав, те се предлагат в изключително разнообразни варианти - едноцветни, шарени с всякакви щампи или принтове. Могат да са с любимата ни банда или спортен клуб, а защо не и бранд.

Виж също:

С къси или дълги панталони, мъжките спортни тениски се появяват навсякъде в града, но вече можем да ги видим сред природата и дори на плажа. Едва ли има мъж, в чийто гардероб няма поне няколко разновидности на тениската. За нея има има дори анекдоти. Знаете ли какъв е животът на една мъжка тениска: официално облекло- ежедневно облекло - домашно облекло - пижама - парцал за прах. Естествено, ние няма в никакъв случай да преминем отвъд кежуал стила. 

Какво да препоръчате при избора на мъжка тениска с V-образно деколте - десен, цвят, размер

Специалистите са категорични, че.... няма строги правила.  Така че всичко зависи от вашия вкус. Все пак е добре да обърнем внимание на някои от тенденциите и да кажем, че по правило V - образното деколте предполага малко по-изискан стил. Така че можете да помислите за комбинация с официален или спортен панталон. За да сте сигурни, че няма да сбъркате, заложете на класическите цветове - бяло, черно, тъмно синьо. Така ще можете да изглеждате достатъчно елегантно във всякакви ситуации. Колкото до размера, не се насочвайте към модели с много Х в етикетите. Никога не купувайте повече от един размер по-големи дрехи. Памукът във всичките му разновидности - това е нашия съвет за избор на материя.     

Струва ли си да изберете и поръчате модерни мъжки спортни тениски в Bolf?

Отговорът на този въпрос е категорично Да! Моделите спортни мъжки тениски ще задоволят всякакъв стил и вкус. Те са подходящи не само за спортни дейности, но и в ежедневния ви стил. Заложете на класическите десени и цветове- ще бъдете достатъчно впечатляващи.

 

pixel