Дамски якета

Брой продукти: 282
Размери
  • 1-Ubrania
  • Akcesoria
Цвят
Цена
Оферта
Джоб
Оферта

Дамски якета

Дамските якета са не само задължителна част от гардероба, която предпазва от студ, но и моден елемент от цялата стилизация! Множеството десени и фасони дават на жените възможност да изберат яке, което най-добре отговаря на техния вкус и предпочитания. Често в гардероба на не една жена можем да намерим поне няколко различни модела якета, защото те трябва да бъдат избрани според тоалета, точно както всяка друга дреха. В момента бейзболните якета са най-горещата тенденция при дамското облекло. Тези връхни дрехи, стилизирани по примера на емблематичните якета на американската младеж преди няколко десетилетия, са най-големият хит. Това, което ги отличава на фона на останалите е материалът - 100% памук, закопчаване с тик-так копчета, вдигната яка и контрастни цветове - в класическия вариант това е например комбинация от бяло и червено или синьо и жълто. Долният ръб на якето, както и ръкавите са завършени с широк ластик. Идеална опция са за среща с приятели, излизане в града и за всеки ден - за в училище, работа или пазаруване. Якето бомбър е е квинтесенция на уличния стил! Струва си да се знае, че тези якета за жени не само придават на стилизизацията спортен характер, но и подчертават женствеността.

Освен типичните якета, които са на мода, е добре да имаме такова, за което времето е спряло. Към тази група спадат дънковите якета, които никога не излизат от мода и винаги са подходящи за всяка жена. Чудесно се комбинират с различни видове тъкани и части на гардероба – панталони, къси панталонки, дори с поли и рокли. Тези якета могат да са къси и вталени или в стил бомбър – свободни и оставящи впечатлението, че са леко големи. Добра идея е украсяването им с различни апликации и емблеми.

В дамската мода има редица якета, които си струва да имаме в гардероба си. Можем да изберем поне два вида – едно класическо и едно, което се вписва в сегашните модни тенденции и прави така, че всяка жена, която го облече, не остава незабелязана.

pixel