Дамски якета

Брой продукти: 505
Размери
  • 1-Ubrania
  • Akcesoria
Цвят
Цена
Марка
Оферта
Материал
Мотив
Модел
Вид продукт
  • 1
  • от
  • 9

Якето е елемент от дамския гардероб, който едновременно трябва да е стилен и функционален. Добрият представителен вид е ключов за успеха и увереността, но и без комфорт не може. Затова, когато трябва да изберете следващото си дамско яке, отделете достатъчно време, за да опознаете характеристиките му.

Всяка модерна жена има нужда от поне няколко връхни дрехи. Те трябва да се различават като цвят, кройка и дебелина.

Видове дамски якета

Съвременният пазар предлага различни видове дамски якета, подходящи за носене през различните сезони. Популярни модели са анорак, кожено яке, бомбър, парка, ветровка, шлифер, зимно яке и др.

Ако търсите връхни дрехи, с които да се чувствате в крак с модата, в онлайн магазин Bolf.bg ще откриете продукти на топ марки от цял свят. Те се отличават с високо качество, разнообразен дизайн и изгодна цена.

Виж също:

В градски условия добра защита срещу вятър, дъжд и прах ще си осигурите с ветровка с качулка. Плътната материя ще ви опази сухи, без да ви запарява.

Друг предпочитан модел в стил милитъри са дамските якета тип Норфолк. Те имат повече джобове, цип и специална подплата.

За най-студените дни от годината препоръчваме да разгледате нашите дамски зимни якета от плътна материя. Те може да бъдат с различна дължина според предпочитанията ви.

Поредна година на популярна се радват и зимните якета тип бомбър. Като дължина те достигат до средата на бедрото. Освен това са снабдени със специални елементи за пристягане, за да се предпазите от вятър и студ. Бомбърът е дамско зимно яке за ежедневно носене. То лесно се комбинира с най-разнообразни панталони и обувки.

Как да изберем размера на дамско яке?

Модните къщи работят по утвърдени международни стандарти, но никога не е излишно да направите някои замервания. Докато се разхождате из всички категории в магазина например, ще ви бъде от полза да знаете мерки като обиколка на талията, бедрата и гръдния кош. Така ще бъдете сигурни, че ще купите дамско яке по размер.

Друг важен параметър е разстоянието от петата до темето. Той маркира ръста ви. При поръчка на якета от магазина полезно е още да знаете каква трябва да бъде дължината на ръкавите.

Как да поръчам дамски якета в магазин Bolf?

След като си открил търсеното дамско яке с помощта на нашите филтри, трябва само да го добавиш в количката. На страницата на продукта виж допълнителна информация за отстъпка, срок на доставка, крайна цена и начин на плащане. Постарали сме се да направим пазаруването в Bolf максимално просто, бързо и лесно. Обработваме всички поръчки в най-кратък срок. Затова очаквай своята поръчка да бъде доставена в срок от 3 до 7 работни дни.

pixel