Мъжки дънкови якета

Брой продукти: 90
Размери
  • 1-Ubrania
Цвят
Цена
Марка
Оферта
Материал
Мотив
Модел
Вид продукт
  • 1
  • от
  • 2

Въпреки че денимът е "западно" облекло, той скоро става популярен по целия свят. Якето от деним е плътно, здраво и в син цвят.

Видове мъжки дънкови якета

Първата му поява е през 60-те години на миналия век и от това време е известен сред младите хора - и хипита, и членове на уличните банди или рокери. Виетнамската война го прави неофициален "знак" за протестните движения. Свързвано традиционно с работещите, дънково яке в момента е иконичен моден символ.

 Ето нашия топ 5 списък с мъжки дънкови якета:

1) Тъмно синьо индигово дънково яке

2) Обикновено дънково яке

3) Правата кройка

4) Класическо дънково яке levi's

5) Черен деним

плюс Раираното яке

Едновременно универсални и изгодни, дънковите якета са дреха за работа. Създадени с цел практичност и функционалност, те са готови за години употреба и стават по-добри с избледняването на цвета и появата на гънките.

Виж също:

Стилът не се е променил много от създаването си и повечето иновации са насочени към материала и удобството, а не към естетиката или други 

С какво да носите мъжки дънкови якета?

Като леко яке, те могат да се хвърлят еднакво добре върху тениска или Оксфорд с копчета, а през по-хладните месеци те могат да функционират като перфектния слой под вашата парка - особено ако е с одеяло или полар.

Моделите мъжки дънкови якета са лесни за обличане и имат истинско универсално присъствие в гардероба ни. Носим ги с панталони чино и къси панталони, под якета и палта и като връхна дреха върху потници.

Дизайните на дънковите якета са сравнително сходни, с изключение на формата и разположението на джобовете, но марките обичат да променят своите модлеи. Помислете и за формата, защото няма две абсолютно еднакви якета. Някои вземат реплики от винтидж стилове, докато други прегръщат по-модерна форма. Има много "епохи" за дънкови якета и всички те са оглавени от дизайните на Levi's. Изцяло естествените дънкови якета издържат по-дълго. Има няколко начина да носите дънково яке. То е много по-кежуал от блейзъра, което го прави по-скоро облекло за работа.

Как да поръчам мъжко дънково яке от Bolf?

В bolf.bg ви очакват висококачествени модели мъжки дънкови якета. Изберете своя дизайн и размер, поръчайте с един клик.

pixel