Мъжки якета парка

Брой продукти: 77
Размери
  • 1-Ubrania
Цвят
Цена
Марка
Оферта
Материал
Мотив
Модел
Вид продукт
  • 1
  • от
  • 2

Повечето мъжки якета тип парка са специално проектирани да осигуряват топлина в студено време, което ги прави чудесен избор за зимата. Въпреки това не всички парки са еднакви и някои осигуряват повече топлина от други, които пък са много подходящи за преходните сезони като пролетта и есента. По-леките варианти са без дебела подплата и обикновено са изработени от памучни материи, които позволяват на тялото да диша. Други са създадени от ветро и влагоустойчиви материи, за да предпазват в дъждовните есенни дни. Преходните якета тип парка са идеални за ежедневието, за разходка из града, за екскурзия. Може да се комбинират с дънки, суитшърт или пък спортен панталон.

С какво да носите мъжки зимни и есенни якета тип парка?

Парката е палто за всяко време и всеки мъж и отива на всеки стил. Първоначално парката е била създадена като военно палто през 50-те години, което в последствие се променя и днес има много вариации, дизайни и материали. Но едно остава непреходно - това, че парката е създадена, за да бъде функционално зимно палто, което едновременно с това е и естетически издържано. Мъжкото палто парка отговаря на всички модни изисквания. При него вариантите са с дължина до ханша или над коляното

Виж също:

Мъжките зимни якета тип парка са с дебела подплата, обикновено с дължина около коляното. Ако искате да сте предпазени и от суровата зима изберете мъжко яке парка с пух. Качулката на парката често е голяма и якето има допълнителни закопчавания около врата за по-добра изолация. Може да носите зимната парка с любимите си дънки, в комбинация с боти или спортни обувки до глезена. Ако пък търсите облекло за зимната си разходка, комбинирайте го с анцуг и суитшърт.

Как да намеря перфектната мъжка парка в магазин Bolf?

В Bolf сме подбрали модерни и качествени мъжки якета тип парка. Използвайте филтрите в сайта и ще намерите това, което търсите - може да избирате по категория, цвят и размер. Добавете продукта в кошницата и поръчайте с няколко клика. Може да се възползвате и от връщане в рамките на 14 дни.

pixel