Мъжки спортни елеци

Брой продукти: 153
Размери
  • 1-Ubrania
Цвят
Цена
Марка
Оферта
Материал
Мотив
Модел
Вид продукт
  • 1
  • от
  • 3

Спортните елеци са част от облеклото на модерния градски мъж.  Те са подходящи за всякакъв сезон поради една много проста причина - могат да се комбинират с различни типове дрехи. Което е обяснение за носенето им върху ризи и блузи, върху тишърт и дори тънки якета. 

Мъжки спортни елеци - видове

Почти всички модели спортни елеци са капитонирани. Това не е просто някакво модно решение, капитонирането e удобство, позволявайки на подплатата да затопля равномерно тялото ви. Всъщност тези елеци  осигуряват повече топлина, отколкото повечето хора предполагат, и дори помагат да поддържате крайниците си топли. Как е възможно? Когато вътрешната телесна температура започне да спада, тялото намалява притока на кръв към крайниците. Като поддържате гърдите и корема си изолирани и топли, притокът на кръв към крайниците остава постоянен, поддържайки по-висока температура. Ето защо често риза с дълъг ръкав с мъжки спортен елек (и подходящите ръкавици, шапки и панталони) са достатъчни, за да ви топлят, дори при ниски температури.

Виж също:

Различните типове имат допълнения като качулки, странични и предни горни джобове, възможни са и варианти в закопчаването. Все пак основните предимства - много по-компактни като размер и тегло са налични при всички. 

С какво да носите мъжки спортни елеци всеки ден?

Вариантите са много - дебели ризи, пуловери и анораци през студените месеци и тишърт през пролетта или ранната есен. Ежедневната мода е съчетание на елегантност, но и практичност. Затова спортни елеци могат да изпълняват чудесно тези две функции. Можете да ходите с тях до залата или стадиона, дори да са част от външните спортни дейност. Не  се колебайте да ги включите и към офисния стил - немалко професии са свързани с работа на открито. Елеците осигуряват свобода на движенията, като в същото време предпазват от прекалено прегряване или изпотяване.

Как да поръчате мъжки спортен елек в магазин Bolf стъпка по стъпка?

Поръчката от bolf.bg е бърза и лесна. Нужно е просто да направите няколко кратки стъпки. Разгледайте и и берете своя модел, натиснете бутон "Добави в кошницата", разгледайте там поръчката си и натиснете "Към касата", можете да поръчате и без регистрация.

 

pixel