Дамски клинове

Брой продукти: 163
Размери
  • 1-Ubrania
  • Akcesoria
Цвят
Цена
Марка
Оферта
Материал
Мотив
Модел
Вид продукт
Вид продукт
  • 1
  • от
  • 3

Обичате ли да носите клинове? Те са не само ефектни и интересни, но и безкрайно удобни. Освен това могат да се комбинират с толкова много неща. Нека ви разкажем повече за видовете клинове, както и за модерните цветове за клинове.

Видове клинове

Разнообразието от клинове на пазара е много голямо. Всички знаем за спортните клинове за тренировка, но вече има и толкова много други видове.

Дамските клинове освен класически спортни за комбинация с маратонки и кецове, могат да бъдат и като едноцветен панталон и да си отиват както с равни, така и с обувки на ток. Освен това те могат да варират като материя. Има например множество варианти за кожен клин, който е и чудесен панталон за спортно-елегантен или по-елегантен стил.

Виж също:

Също така клиновете могат да бъдат с различна дължина. Обикновено това са дългите клинове и възможностите за клинове 7/8. Освен тях, можете да откриете и къси клинове.

Клинове в модерни цветове

Освен различни модели и материи, клиновете могат да варират много и по цветове. Един вариант е едноцветните дамски клинове в класически цветове, като черно, кафяво и сиво. За най-спортните клинове е характерно да имат само лого на марката или кант в определен допълнителен цвят от основния.

Но извън тези класически опции изборът остава огромен. За начало са налични едноцветни клинове в множество цветове. В момента са доста актуални клиновете в наситени и по-ярки тонове, като опциите са много - синьо, оранжево, червено, зелено и още. Освен това и кожените едноцветни клинове могат да бъдат в по-различни цветове. Например тъмно зелено или наситено червено.

Допълнително има и доста варианти за шарени дамски клинове. Това могат да бъдат клинове просто на рае или с множество надписи или букви. Има и комбинации на няколко шарки или например един стил шарка. Допълнително опциите за комбинации на цветове при шарените клинове са също много. Освен по-стандартни комбинации в бяло и черно или бяло и черно и още един цвят, ще намерите и възможности с 5 и повече цвята.

Как да поръчате клинове от магазина на Bolf?

Можете много лесно да поръчате клин от Bolf.bg. Разгледайте всички възможни варианти. Има разнообразие от опции за всеки вкус и стил. Изберете най-подходящият модел за вас, добавете го във вашата кошница и лесно поръчайте. Можете лесно да изберете подходящия за вас размер. По време на търсенето можете лесно да филтрирате по размер, цвят или оферта, както и да сортирате по цена, новост или подразбиране. Вашият избор ще ви бъде доставен в рамките на между 3 и 7 работни дни, като е предоставена и възможност за връщане в рамките на 30 дни.

pixel