Как да избера размер?

Как да избера размер?

Магазин Bolf.bg предлага дрехи на много производители, затова нека да НЕ СЕ влияем само от размера на етикета, който е подаван в описанието на стоките. Повечето марки имат свои размери.

При закупуване се изисква клиентът да се запознае с подробната таблица с размери, която е винаги достъпна в описанието на продукта.

За да избереш правилния размер, Ти препоръчваме да измериш тези свои дрехи, които най-добре ти стоят. Това определено е по-добро решение от "вземането на мярка", защото всички наши стоки се измерват като се поставят да лежат плоско, без да се разтягат.

Tabela rozmiarów

Правила за измерване:

  • Стойностите, въведени в таблицата с размери, са стойности, измервани с точност от нас. Измерваме дрехите отпред, закопчани с копчета/с цип (ако имат). ВАЖНО! За да получим обиколката умножаваме размерите по две (x2).
  • Стараем се да измерваме всеки продукт възможно най-точно. Мерим само един брой от даден модел и размер, поради това могат да възникнат минимални разлики в мерките, въведени в таблицата с размери (+/- 2 см).
  • Понеже не гарантираме, че всяка закупена дреха, от един и същ размер и от един и същ модел, има идентични мерки, по-големите разлики в мерките разглеждаме под формата на рекламация.

При купуването на дрехи трябва всеки път да обърнеш внимание на таблицата с размери, уместената в описанието на продукта!

pixel