Къси дамски панталони

Брой продукти: 67
Размери
  • 1-Ubrania
Цвят
Цена
Марка
Материал
Мотив
Модел
Вид продукт
  • 1
  • от
  • 2

С идването на летния сезон, е време и за къси дамски панталони. Те са винаги актуални и могат да се комбинират с толкова много неща. Наслаждавайте се на топлото време с удобство и стил с най-подходящите за вас къси панталони. Нека да разгледаме какви са видовете и да ви предложим няколко варианта за комбинации за начално вдъхновение.

Видове къси дамски панталони

На първо място късите панталони могат да варират в цвета си. Освен класически дамски къси дънки в един или няколко преливащи цвята и с изтъркани или не елементи, можете да откриете и черни и бели къси панталони. По-нестандартни цветове като жълто и зелено също са възможности. Има и варианти за шарени къси панталони

Виж също:

Късите панталони могат да варират и в дължината си. Има най-къс вариант, който е максимално изрязан, класическа дължина на къси панталони и дори дамски къси панталони до коляното.

Късите панталони също се различават в материята си. Те могат да бъдат дънкови и памучни за чудесни спортни и спортно-елегантни комбинации. Освен това те могат да бъдат копринени, сатенени и още много по-официални материи. Също можете да откриете и кожени къси панталони.

С какво да носите къси дамски панталони

Късите гащи са нещо много универсално, от гледна точка, че могат да се комбинират с разнообразие от възможности за блузи, горни дрехи, чанти, обувки и други аксесоари.

Един вариант е комбинацията им със спортни гуменки или кецове и тениска. Може късите панталони да са в един цвят, а тениската с интересна щампа. Може и акцентът да е на ярък цвят маратонки, а останалото да е в една гама.

Друг чудесен вариант за комбинация на къси панталони са равни сандали и интересна блуза. Тази комбинация може да бъде актуална за разходка из града, както и за излизане вечер. Възможностите за комбинации са много и придават чудесен спортно-елегантен стил.

Ако пък обичате да бъдете по-елегантни, защо не черни дамски къси панталони с обувки на висок ток и по-официална блуза или риза. Това е един чудесен по-елегантен вид за топлите дни.

Как да поръчате къси дамски панталони от магазин Bolf.bg?

Можете много лесно да поръчате къси дамски панталони от Bolf.bg. Разгледайте всички възможни варианти и изберете най-подходящият вариант за вас, изберете вашия размер и добавете избора във вашата кошница. След това поръчайте лесно. По време на търсенето можете лесно да филтрирате по размер, цвят или оферта, както и да сортирате по цена, новост или подразбиране. Вашият избор ще ви бъде доставен в рамките на между 3 и 7 работни дни, като е предоставена и възможност за връщане в рамките на 30 дни.

pixel