Дамски панталони карго

Брой продукти: 10
Размери
  • 1-Ubrania
Цвят
Цена
Марка
Материал
Мотив
Модел
Вид продукт

Дамските карго панталони се превърнаха в една от най-универсалните дрехи, които жените имат в гардероба си. Удобни и практични, те са изключително подходящи за ежедневието.

Спортно-елегантния им стил дава възможност да се носят, както с изцяло спортни комбинации, като например кецове и тениска, така и с официално облекло, като например изискани обувки на висок ток и бяла елегантна риза.

Кои обувки пасват на дамски карго панталони?

Знаете ли, че обувките, които повечето хора свързват с карго панталони, са маратонки? Това, разбира се, е така, защото този вид спортните обувки наистина подхождат на панталоните. Чудесно съчетание на ярък едноцветен панталон с карго джобове и маратонки е флорална риза с копчета.

Виж също:

Друг вид обувки, които идеално си пасват с летни карго панталоните са сандалите на висок дебел ток. Този вид панталони обикновено се свързват с доста небрежен и дори спортен стил. Когато ги съчетаете с чифт черни сандали на висок ток, ще създадете перфектна визия с класа.

Още един чифт обувки, които задължително трябва да имате, ако сте фен на дамските карго панталони, са елегантните обувки на висок ток. Изберете обувки в класическо черно или тъмнокафяво и ги носете с чифт тъмен карго панталон. Добавете официална блуза и ще получите елегантен тоалет за вечерите, които прекарвате навън с приятелки

Дамски карго панталон - как да го намерите и поръчате в офертата на магазин Bolf?

Ще откриете всички модели на карго панталони за жени в нашия електронен магазин. За да направите своята поръчка първо трябва да се регистрирате в сайта. Процесът е изключително опростен и за целта можете да използвате някой от профилите си в социалните мрежи, като ги обвържете заедно.

След като вече имате регистрация, можете да пристъпите към избор и покупка на продукти. Ако се чудите каква дреха да изберете, препоръчваме Ви да използвате функционалността „Сортирай“. Критериите за филтриране са по цветове, размер, цена. Не пропускайте да разгледате и категорията сортирай по оферта. Тук ще откриете всички най-модерни находки, които в момента са на промоция.

pixel